Soare în Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie 2023): Detoxifiere emoțională și fizică

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 19 octombrie 2023, 6700 vizualizari

Soarele intră în Scorpion pe 23 Octombrie. Sub energia Scorpionului vorbim despre un cu totul alt registru, treaba devine serioasă și nu prea mai este loc de negocieri. 

Între 23 Octombrie și 21 Noiembrie, cât timp Soarele este în Scorpion, vedem lucrurile într-un mod destul de radical, suntem mai profunzi și nu mai tolerăm ceea ce nu ne convine.

În astrologie, energia Scorpionului este percepută precum o energie a chirurgului, care vede exact ce nu funcționează, ce nu e adevărat, ce nu-i autentic și taie din rădăcini totul. 

Practic, Scorpionul scoate la iveală tot ceea ce este toxic. Cuvântul “toxic” este în rezonață cu Scorpionul, care se pricepe de minune să aducă la lumină tot ce e nesănătos și nepotrivit. Prin urmare, cu Soarele în Scorpion avem parte de o detoxifiere pe toate planurile. 

Energia Scorpionului ne susține să facem un detox din punct de vedere relațional, fizic și emoțional. Tot ceea ce nu este funcțional în viețile noastre va fi scos la suprafață, integrat, îmbrățișat și apoi transformat. 

Atenție la scenarii și suspiciuni. Scorpionul are darul de a fi suspicios, uneori nefondat, de a proiecta și de a despica firul în patru. Cu Soarele în Scorpion vom fi tentați să analizăm, să verificăm și să iscodim chiar și în situațiile în care nu se impune acest lucru.

Perfecționismul ni se poate activa în sezonul Scorpionului. 

Între 23 Octombrie și 21 Noiembrie vom avea o putere mai mare de concentrare, reacțiile și acțiunile noastre vor fi intense și precise. Chiar dacă ne vom lovi de situații sau lucruri inconfortabile, Scorpionul ne ajută să ajungem la esența acestora. 

Cu Soarele în Scorpion va ieși la suprafață tot ce este toxic în relațiile cu ceilalți, în aspectele ce țin de profesie și muncă, în privința emoțiilor și a dezechilibrelor din organism.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole