Mercur în Balanță (5 - 22 Octombrie 2023): În căutarea consensului și a reconcilierii

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 02 octombrie 2023, 3301 vizualizari

Pe 5 Octombrie, Mercur intră în Balanță, unde va sta până în 22 Octombrie. Mercur, planeta comunicării, a gândiri, a intelectului și a felului în care procesăm informațiile, ne va ajuta, cât timp stă în Balanță, să negociem, să vedem și punctul de vedere al celuilalt, să fim mai concesivi, să nu plecăm de la ideea că doar noi avem dreptate și că doar noi vedem lucrurile așa cum trebuie.

Mercur în Balanță ne ajută să stabilim termeni sănătoși de cooperare și colaborare. Vom sta la masa tratativelor într-un mod echidistant, astfel încât toate părțile implicate să fie mulțumite. 

Există și extrema în care putem să cădem pradă compromisurilor. Balanța are darul de a ignora propriile nevoi, de dragul binelui general, de dragul păcii si din dorința de a evita cu orice preț conflictele, așadar se recomandă atenție la tendinta de a face compromisuri în perioada 5 - 22 Octombrie.  

Dacă ne aflăm în situații care țin de lege, de dreptate, chestiuni care sunt legate de justiție, acestea ar putea fi soluționate cât timp Mercur se află în Balanță. De asemena, e momentul potrivit să ne ocupăm de anumite situații ce țin de instituțiile publice, de contracte sau documente oficiale.

Sub influența lui Mercur în Balanță ne putem apăra cauzele într-un mod diplomat, astfel încât să obținem ceea ce avem nevoie, pentru că ne deschide spre dialog și echilibru. 

În perioada 5 - 22 Octombrie vom aborda lucrurile într-o manieră echidistantă și ușor detașată, de aceea e o perioada potrivită pentru reconcilieri și căutarea unui consens acolo unde e nevoie.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole