În căutarea adevărului: Mercur în Scorpion (22 Octombrie - 10 Noiembrie)

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 14 octombrie 2023, 5632 vizualizari

Mercur a intrat în Scorpion pe 22 Octombrie, unde s-a transformat într-un fel de detectiv, care captează tot felul de informații pe care mintea noastră nu poate să le înțeleagă în primă fază. Sau îi e greu să le accepte. 

În intervalul 22 Octombrie - 10 Noiembrie, intuiția noastră va funcționa la cote maxime, ni se vor activa toate simțurile și vom avea acces la informatii extrem de importante. Cumva mesajele vin către noi fără să le căutăm în mod special. Se leagă totul în mintea noastră precum piesele de puzzle care își găsesc locul. 

Cu Mercur în Scorpion avem acces la adevăr.

Nu prea e loc de minciuni pe parcursul acestui tranzit pentru că simțurile noastre sunt foarte ascuțite și vom sti când cineva încearcă să ne mintă. Nu mai suntem dispuși să trecem cu vederea, să ne prefacem, să înghițim informații despre care știm că nu sunt adevărate. 

Mercur în Scorpion ne îndeamnă să fim mai determinați și mai deschiși să exprimăm adevărul nostru.

Există posibilitatea ca ceea ce este spus acum să fie inconfortabil pentru ceilalți, însă e important ca adevărul să iasă la iveală indiferent ce implică acest lucru. 

Va fi o perioadă profund transformatoare, întrucât va fi nevoie să ne confruntăm cu acele lucruri, adevăruri și situații care nu ne plac, care nu ne convin și care nu sunt comode pentru noi, dar în egală măsură nu sunt aliniate cu cine suntem noi.

Între 22 Octombrie și 10 Noiembrie vom fi capabili să punem, în sfârșit, limite sănătoase. Vom stabili până unde lăsăm pe cineva să intre în spațiul nostru, care este limita la care începem să ne simțim invadați. 

Flerul de detectiv se va activa în noi și vom înțelege niște lucruri pe care le-am căutat în ani de zile. Poate am încercat să ne explicăm anumite situații și ne-a scăpat un detaliu important, iar acum, cu Mercur în Scorpion acest detaliu va ieși la suprafață.

Sub energia Scorpionului avem șansa de a ajunge la rădăcina lucrurilor. 

Atenție, însă, la suspiciunile care vor fi la ordinea zilei cu Mercur în Scorpion și la tendința de a ne face filme și scenarii în privința unor situații sau oameni din viețile noastre.  

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole