Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Oameni... de obicei

Ne-am obisnuit sa le cerem oamenilor sa fie pre-vizibili. Sa-i putem aseza in cutii, in viata si in mintea noastra. Sa nu ne surprinda, ca sa dormim linistiti. Sa nu faca alegeri noi, diferite de la o zi la alta, ca sa nu ne deranjeze cutiile prin cap si sa fie cumva nevoie sa traim si sa raspundem creativ. Sa nu cumva sa ne trezeasca, sa ne provoace la viata, sa ne miste... Sa nu faca un pas prea mare inainte, dar nici in lateral, ci sa stea in locul spre care ne-am obisnuit sa privim, sa-i gasim mereu acolo unde i-am lasat, exact cum ii stim..
Citeste tot articolul

Cum te pot contamina cei din jur. Sau cum sa ramai in adevarul tau...

Oamenii sunt atenti sa nu ne "dea" bacterii si virusuri, dar unii sunt foarte determinati sa ne contamineze, poate intr-un mod mai distructiv decat ar face-o o bacterie. Cu pareri si sfaturi necerute, cu incercarea de a ne convinge sa preluam un punct de vedere, cu tot felul de informatii si povesti, cele mai multe goale si fara valoare pentru viata noastra.
Citeste tot articolul

Banii

Nu banii sunt cauza realitatii noastre financiare, ci noi suntem. Prin semnificatiile pe care le atribuim banilor si judecatile pe care le emitem, in mod repetat, despre ei. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Ajutor

In viata ta apar oameni care contribuie la experienta de a te simti generos. Ei te ajuta, prin experienta nevoii, sa ajuti. Tot ce dai, tie iti dai. Tot ce faci, pentru tine faci. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul