Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Capricorn: Dacă respect nu e, nimic nu e

Acolo unde este prezent un Capricorn, apare organizarea, apar regulile. El trasează limitele, le va comunica, mai mult tacit celorlalți, cum si când poate fi abordat. De preferat dacă e un motiv serios, ceva grav sau care nu a putut fi rezolvat prin epuizarea altor variante.
Citeste tot articolul

Când toate ușile se închid în afara ta, se deschide una înauntrul tău

Știi tu momentul acela in care totul îți spune că e timpul să te oprești? Când nimic nu mai pare să aibă rost și orice idee care-ți vine este imediat dizolvată, topită, evaporată? Știi când nu ai chef de nimic și simți la propriu greață dacă mergi înainte la fel ca până atunci? În fine, ai prins ideea... E vorba de momentele în care simți că te duci în hăul ființei și nu ai nicio siguranță și niciun reper clar. Când te simți tintuit intr-un loc si oricât de mult te-ar indemna mintea sa inaintezi, nu poți.
Citeste tot articolul

Detoxifiere spirituala

Stim prea bine ca tot ce e in exces "dauneaza". Inclusiv spiritualitatea, dezvoltarea personala (mai mult intelectuala, fie vorba intre noi) si alte asemenea. A fost un val de cunoastere in ale spiritului, de scufundare in ale universului, iar acum a devenit o moda. A venit tare din urma moda cu alimentatia, dar asta e o alta discutie. :) Pe unde te intorci, pe unde te uiti sau asculti, vezi un citat, o poza zen, auzi un vers spiritual intr-un cantec hip-hop, ca nuca-n perete aruncat, dar ce conteaza, spirituali sa fim.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal!
Citeste tot articolul

Lună plină și eclipsă de Lună în Leu- 11 februarie 2017. Când mintea îngenunchiază in fața inimii

Este prima eclipsă din cele 4 care vor avea loc în acest an, face parte dintr-o serie de eclipse "prietenoase" și se constituie într-un moment-pivot în viața noastră, având în vedere contextul energetic în ansamblu. Acum se deschide un portal extraordinar, în care ne șlefuim și transformăm, devenind tot mai conștienți de drumul nou care ni se potrivește si pe care îl îmbrățișam începând cu acest an. Acest portal se va închide în luna august, când vor avea loc ultimele două eclipse din acest an.
Citeste tot articolul

Dincolo de revoltă și abuz

Oamenii nu se revolta pentru un abuz social sau politic, nu tipa pentru asta, ci pentru sirul nesfarsit de abuzuri care zace in cutia lor cu amintiri, pitit inlauntrul lor si pentru care au plans surd atata amar de viata. Abuzuri suportate in primul rand din partea celor mai apropiati oameni din viata lor, abuzuri pe care si le aplica ei insisi.
Citeste tot articolul

Marte in Berbec, 28 ianuarie- 10 martie 2017. Eroi din NOU

Marte a intrat in Berbec, acasă la el, unde se simte cel mai bine. Aici, pentru următoarele 6 saptămâni toată scena e sa, poate face ce vrea și, mai ales, poate face o figură nouă, extrem de riscantă. Un salt periculos. Și face asta natural, nu pentru a obține aplauze, ci pentru că arde de nerăbdare să trăiască intens, pasional, cu miză. Și dacă figura îi va ieși, va fi declarat erou, dar el va fi plecat deja spre altă scenă și nu va fi interesat de aprecierile și admirația primite.
Citeste tot articolul

Ușor cu pianul pe scările minții!

Cand ceva nu mai merge cum mergea acum 5 minute, acum o zi sau un an... ne comportam ca niște copchii răsfățati și fie ne luam jucariile si plecăm să ne ascundem/chircim (în noi), fie sarim la gâtul altora pretinzând că avem alte motive de furie, decât cele care tin chiar de noi insine.
Citeste tot articolul

Luna nouă in Capricorn, 29 decembrie 2016. O promisiune divină

Ultima Luna nouă din acest an are loc în semnul Capricornului, pe 29 decembrie, la ora 8:51. Cu ascendentul in acelasi semn, Capricorn, si fiind situata în casa a XII-a astrologica, vorbim despre o incheiere, un final, o etapa lunga din viata noastra care se afla la momentul bilantului, al evaluarii si ajustarilor. E un moment in care, vrem sau nu, privim mai mult inapoi decat inainte, ca si cum inca mai avem ceva de vazut, de inteles si de invatat, inainte sa ne vedem de drum.
Citeste tot articolul