Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Eclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018: purificare, eliminare, transformare

Aceasta este o perioada-elevator. Luna iulie este foarte intensa, cu potential de purificare, curatare, inchiderea unor bucle, rani, a unor #tipare inconstiente sau imprumutate, vechi si foarte vechi, ale noastre sau ale neamului nostru. Toata vara va fi asa. Avem multa treaba cu schimbarea axei, a drumului vietii, a prioritatilor, a abordarii si a traiectoriei interioare. E un branci dat de Univers, pentru ca noi sa facem un #salt, dar inainte de asta CURATAM, clarificam, inchidem, "clasam", purificam, ne impacam, acceptam, intelegem. Fiecare ce are nevoie. Fiecare si toti, impreuna.
Citeste tot articolul

Cum comunică zodiile

Cele 12 zodii comunică diferit. Există semne zodiacale, cum sunt Gemenii și Săgetătorul pentru care să vorbească și să se exprime este foarte ușor, le vine natural și o fac aproape în orice context și cu oricine.
Citeste tot articolul

Comunicarea e un proces de creație

Vorbele înșiruite, indiferent cât de meșteșugit, nu-s mereu parte dintr-un proces de comunicare. La fel cum tăcerea nu este non-comunicare, uneori e chiar mai înțelept să nu vorbim sau, altfel spus, e înțelept cel care alege cu grija inclusiv cuvintele pe care să nu le spună, sau mai ales pe acestea.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Zodiile si stresul

Modul in care gestionam stresul este esential in economia interna a organismului si vietii noastre. Fiecare zodie are o anumita rezistenta la stres, un anumit tip de raspuns, o serie de abilitati pentru a gestiona mai usor sau mai greu situatiile care provoaca stres.
Citeste tot articolul

O saptamana esentiala si deschizatoare de drum: Luna noua si Mercur direct in Berbec + a 2-a nunta cosmica din acest an!

In aceste zile (16-18 aprilie) este si a 2-a nunta cosmica din acest an si aceasta luna (a scris Valeriu aici despre asta http://www.astrocafe.ro/articole/nunta-cosmica-dubla-2018-magicienii-in-actiune), iar Mercur a revenit in mers direct. Asadar, avem in fata o saptamana puternica, cu multa energie disponibila pentru nou, schimbare, expansiune, transformare si... creatie inedita, curajoasa. E un moment al adevarului personal recunoscut fara ezitare. Este timpul pentru alegeri ferme de tip DA sau NU.
Citeste tot articolul

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Sindromul "da' pot și eu, de ce să plătesc pe cineva pentru asta" îngustează, contracta, face să fie mai greu și mai lung drumul. Pentru că da, să plăteșți un om care doar asta face, în fiecare zi, înseamnă să-ti ușurezi viata în primul rând și, în al doilea rând, înseamnă că informezi universul că și tu poți fi plătit mai bine și mai ușor pentru ceea ce faci zi de zi, pentru munca și abilitățile tale.
Citeste tot articolul

Cum iarta zodiile

Iertarea este o abilitate care se poate antrena. Fiecare zodie are mai multa sau mai putina usurinta in acest proces, in functie de ceea ce intelege despre iertare si cat de mult se ataseaza/detaseaza de punctele de vedere in diverse experiente pe care le traieste.
Citeste tot articolul