Marte în Taur (9 Iunie - 20 Iulie 2024): Tenacitate, rezistență și răbdare

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 04 iunie 2024, 2645 vizualizari

Pe 9 Iunie, Marte se mută din Berbec în Taur, unde va sta până pe 20 Iulie. Cu Marte în Taur se schimbă felul în care acționăm, felul în care facem lucrurile și fiind vorba despre Taur, ne putem gândi la bani, la resurse de orice fel și la confort. Practic vom acționa pentru confortul nostru, pentru stabilitatea noastră, vom lupta pentru a ne susține propriile interese și pentru a obține anumite beneficii. 

Între 9 Iunie și 20 Iulie 2024 cât timp Marte se află pe teritoriul Taurului, devenim conștienți de propria muncă și de propriile eforturi. Marte în Taur nu ne mai permite să ne irosim energia în mai multe direcții. Cumva, atenția se duce către acele zone din care avem ceva de câștigat, practic acționăm doar dacă avem parte de niște beneficii. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Marte în Taur va forma un aspect tensionat cu Pluto în Vărsător, aspect ce va viza în special semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător). E posibil să apară o oarecare rigiditate în acțiuni, nevoia de control și posesivitatea vor fi la cote maxime. Nu sunt excluse nici luptele pentru putere. Putem manifesta cu toții un soi de inflexibilitate, însă pentru semnele fixe se va resimți mult mai intens, ele având tendința de a fi rigide și de a se fixa pe anumite tipare de gândire și de acțiune. 

Aspectul tensionat format de Marte în Taur cu Pluto în Vărsător ne poate ridica unele probleme și poate scoate la suprafață acea furie restantă, care a fost reprimată foarte mult timp. 

Poate fi și un proces vindecător dacă îl facem conștient, dar este și un proces care poate fi destul de dificil și probabil că vom vedea și în lume tot felul de încrâncenări, lupte pentru putere, conflicte între modernism și conservatorism. Vom asista la niște conflicte intre metodele moderne și metodele deja consacrate de acțiune. 

La toate nivelurile se va resimți un soi de conflict, o tensiune între nevoia de progres și nevoia de stabilitate. Suntem chemați să facem niște salturi importante, însă vom simți că suntem ținuți pe loc, că ne dorim să opunem rezistență la tot ceea ce e nou. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Va fi o perioadă destul de provocatoare, însă vom fi susținuți de energia lui Marte în Taur care ne ajută să fim perseverenți și așezați pe drumul pe care ne propunem să mergem și să facem eforturile necesare. Chiar dacă poate părea obositor uneori, cu Marte în Taur suntem mai focusați și mai dispuși să depunem efort pentru a ne îndeplini niște obiective

Marte în Taur are multă tenacitate, multă rezistență și multă răbdare iar asta o să ne prindă extrem de bine într-o perioadă extrem de agitată și încărcată. Marte în Taur este precum o ancoră ce ne menține cu picioarele pe pământ. Chiar dacă uneori tindem să ne opunem progresului, este important să nu ne judecăm prea aspru și să ne reamintim că progresul face parte din evoluție. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole