Mercur în Gemeni (3 Iunie - 17 Iunie 2024): Istețime și curiozitate

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 03 iunie 2024, 2678 vizualizari

Din 3 Iunie, Mercur se va afla în Gemeni, semnul lui de domiciliu pe care îl va tranzita destul de rapid, până pe 17 Iunie. Dacă pe perioada lui Mercur în Taur am fost mai prudenți și am simțit cumva nevoia de protecție, cu Mercur în Gemeni se schimbă registrul.

Pe 4 Iunie, Mercur se va întâlni cu Jupiter care deja s-a instalat în Gemeni. În preajma acestei date se recomandă să nu punem întrebări al căror răspuns nu ne dorim să-l aflăm. E posibil să iasă la iveală unele informatii la care nu am avut acces până acum.

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Cu Mercur în Gemeni, energia se schimbă complet. Ni se va părea dificil să petrecem mai mult timp în același loc, să tăcem, să ascultăm, să avem răbdare sau să ne menținem concentrarea. Mercur în Gemeni aduce freamăt interior, agitație mentală, idei multe, neastâmpăr, indiscreție, nevoie de mișcare și multă vorbărie.
Pe de altă parte, avem parte de mai multă deschidere, flexibilitate, umor, capacitatea de a ne adapta mai ușor în contexte noi, stimularea inteligenței și spontaneității. 

Pe perioada tranzitului lui Mercur în Gemeni (3 - 17 Iunie) devenim mai curioși, suntem mai joviali și cumva avem capacitatea de a privi lucrurile cu mai multă detașare și seninătate.

Ne putem folosi de energia lui Mercur în Gemeni pentru a ne nota intențiile și ideile, pentru a inventa noi mijloace de promovare a muncii și a serviciilor pe care le oferim celorlalți. 

Cu Mercur în Gemeni, mesajele se transmit și se primesc cu mai multă ușurință, simțim că suntem mai îndrăzneți și că ne putem crea noi relații și conexiuni, chiar dacă acest tranzit este unul scurt. E timpul să împărtășim, să ne întoarcem la inocență, să explorăm. 

Se recomandă scrisul de mână, mai ales dacă ne vin multe idei în același timp, este recomandată mișcarea de orice fel și deschiderea către noi posibilități la care nu ne-am gândit până acum.

E un moment potrivit să ne deschidem orizonturile cunoașterii, să citim mai mult, să călătorim și să ne facem timp pentru noi înșine

Mercur în Gemeni poate fi și dual, versatil și chiar superficial. E important să fim atenți la promisiunile pe care le facem (ar fi bine să fie întemeiate si respectate), la propunerile pe care le facem (pot fi seducătoare, dar inconsistente), la comunicarea excesivă și fără sens și la tendința de a fi indiscreți. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Gafele pot fi la ordinea zilei în situația în care vorbim fără să gândim sau facem promisiuni pe care nu le putem onora. Numărul întâlnirilor și al ieșirilor  în lume este la cote maxime, devenim mult mai sociabili cu Mercur în Gemeni. 

Activitățile ce țin de negociere, marketing sau promovare prin diverse mijloace, schimburile și deplasările devin mai prezente în viețile noastre până pe 17 Iunie

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole