Ce altceva este posibil acum? Luna plină în Săgetător (23 Mai 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 13 mai 2024, 836 vizualizari

În după amiaza zilei de 23 Mai se formează aspectul de Lună plină în Săgetător. Va fi o Lună plină destul de intensă, fiind susținută și de energia lui Pluto retrograd în Vărsător. 

Axa Gemeni - Săgetător este o axă de comunicare, călătorii, educație și legăturile cu străinătatea, așadar ne putem aștepta la schimbari în aceste directii. 

Semn de foc, expansiv și explorator, Săgetătorul este acum activat ca energie în fiecare dintre noi, cerându-ne să ne extindem granițele gândirii, limitele contextelor de viață, convingerile și percepțiile. Ne cere să depășim confortul siguranței și al cunoscutului, pentru a descoperi posibilități pe care nu le-am luat niciodată până acum în considerare.

Luna plină în Săgetător pare să ne întrebe ce altceva este posibil acum?”mai ales, dacă în acest moment ne simțim confuzi, fară direcție sau nesiguri.

Comandă AICIAstrograma natală.

Umorul și încrederea în orice situație, rămân cheile care ne pot scoate din orice încurcătură în această perioadă, însă e esențial să detectăm tendința de a exagera, de a nega realitatea sau a ne ascunde în spatele unor comportamente și mecanisme cu care încercam să mascăm emoții, dificite, compromisuri și unele dependențe. Treaba noastră este doar să ne uiăm la acele aspecte din viețile noastre în care suntem dispuși să facem compromisuri, suntem dependenți sau ne  simțim copleșiți de emoții. 

timpul să țintești sus, dar fară să te minți. Fără povești pompoase, fară supralicitare, fară exagerare, fară să denaturezi realitatea, fară să fugi de disconfort, ci văzând ceea ce este exact așa cum este, privind totul dintr-un spațiu de echilibru, maturitate și înțelepciune.

Comandă AICIAstrograma natală.

Este și un moment de curățenie și ordine mai ales în ceea ce privește convingerile, informațiile, relațiile. Dar și un moment valoros de învățare, deschidere și înțelegere mai înaltă asupra unor contexte de viață sau zone interioare.

La Luna plină se împlinesc, se coc, se finalizează proiecte, situații, relații. Fiind vorba despre o Lună plină în Săgetător, primim promisiunea unei împliniri, a unui SALT, cu condiția să fim dispuși să renunțăm la convingerile care ne sabotează, la punctele de vedere și judecățile care ne limitează. 

Pentru mulți poate fi un moment revelator profund și un prag de schimbare fundamentală a modului de a gândi și simți, iar pentru asta e necesar să rămânem curioși și dispuși să învățam ceva ce nici nu știm că nu știm.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe    
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole