Liber la distracție și flirt: Venus în Gemeni (23 Mai - 17 Iunie)

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 13 mai 2024, 4511 vizualizari

Începând cu 23 Mai, Venus se mută din Taur (unul dintre semnele ei de domiciliu) în curiosul și jucăușul semn al Gemenilor. Cu Venus în Gemeni (23 Mai - 17 Iunie) suntem mai interesați să cunoaștem oameni noi, să schimbăm impresii și să ne distrăm mai mult. Venus în Gemeni este foarte jucăușă și putem fi predispuși la flirturi și chiar la derapaje sentimentale. Așadar, se recomandă ceva mai multă prudență în relațiile cu vechime. 

Cu Venus în Gemeni, orice conversație se poate transforma rapid într-o poveste inocentă de iubire. Acest tranzit ne ajută să căpătăm un plus de farmec personal, suntem mai amuzanți, mai flexibili și mult mai deschiși către lume și către relațiile sociale. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA NODURILOR LUNARE PE AXA BERBEC - BALANȚĂ (2023 - 2025)

În special aceia care sunt în căutarea unei relații, sunt mai deschiși și acceptă cu mai multă ușurință invitațiile, sunt mai deschiși spre tot ce ține de distracție și comunicare și spre toate oportunitățile care pot apărea. Venus în Gemeni este extrem de jucăușă și deschisă spre noi experiențe de orice natură, nu doar spre cele amoroase. 

Între 23 Mai și 17 Iunie 2024 cu Venus în Gemeni ni se dezvoltă și abilitățile de vânzare și negociere, așadar este o perioadă excelentă pentru aceia dintre noi care profesează în domenii ce țin de vânzare sau negociere

Pe perioada tranzitului în Gemeni, Venus va forma un aspect interesant cu Pluto, ceea ce se va traduce prin intensificarea și transformarea relațiilor. Am crede ca Venus în Gemeni este superficială, însă aspectul armonios cu Pluto (Vărsător) și cel tensionat cu Saturn (Pești) par să vegheze și să se asigure că avem suficientă profunzime și nu fugim de angajamente și de seriozitate în relații, altfel vom plăți prețul deziluzionării și al lipsei de claritate și de direcție. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA NODURILOR LUNARE PE AXA BERBEC - BALANȚĂ (2023 - 2025)

La începutul lunii Iunie, Venus face o conjuncție cu Soarele în Gemeni, aspect ce va aduce mai multă încredere în relații, mai multă creativitate și mai multă forță de exprimare. 

În ceea ce privește finanțele, Venus în Gemeni ne încurajează să cheltuim doar pe acele lucruri care ne energizează și care ne îmbunătățesc cunoștințele. Acum e momentul să investim în experiențe de învățare, de descoperire, în călătorii și în activități care ne ajută să ne dezvoltăm intelectual. 

Poate fi un moment potrivit să ne înscriem la un curs, să cumpărăm o carte sau chiar să devenim mai activi pe rețetele de socializare pentru că Venus în Gemeni este despre a ne conecta cu ceilalți prin toate mijloacele. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe    
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole