Atenție la FINANȚE: Mercur în Taur (15 Mai - 03 Iunie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 07 mai 2024, 5189 vizualizari

Pe 15 Mai 2024, Mercur părăsește semnul Berbec și se mută în Taur. Pe perioada tranzitului lui Mercur în Berbec suntem mai nerăbdători, acțiunile noastre sunt grăbite și impulsive însă am beneficiat și de avantajul încrederii și al curajului de a spune lucruri nespuse și de a pune întrebări inconfortabile.

De pe 15 Mai, odată cu intrarea lui Mercur în Taur, se schimbă registrul. Se deschide o perioadă mai liniștită și mai calmă, avem mai mult timp la dispoziție pentru a lua unele decizii. Felul în care comunicăm și felul în care gândim și procesăm informația se schimbă radical. 

Trecerea de la energia de foc a Berbecului la energia de pământ a Taurului ne determină să indentificăm modalități mai blânde prin care să ne transmitem punctele de vedere.  Cu Mercur în Taur suntem mai scumpi la vorbă şi comunicăm doar dacă este în beneficiul nostru. Suntem mult mai atenți cu energia noastră, cu întâlnirile pe care le avem cu oamenii și cu conversațiile. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Energia Taurului este lentă și precaută, astfel că, și noi devenim mai prudenți. Dacă spunem ceva e important să fie bine spus, să transmită un mesaj de pe urma căruia să avem parte de beneficii. 

În intervalul cuprins între 15 Mai și 3 Iunie 2024, cu Mercur în Taur, suntem mult mai calculați și mai orientați spre profit. Ne gândim la bunăstarea noastră, la modul în care ne simțim atunci când interacționăm cu ceilalți, la schimbul de energie care trebuie neapărat să fie reciproc. 

Taurul este recunoscut pentru nevoia lui de câștig de orice natură. Cu Mercur în Taur, devenim extrem de preocupați de câștigurile noastre, ne uităm la bani și la resurse cu mai mult interes. Energia acestui tranzit ne susține să luăm unele decizii care ne pot ajuta să ne recăpătăm echilibrul financiar, să ne punem cumva la adăpost și să avem mai multă ușurință în a primi  si a genera bani.

Perioada cuprinsă între 15 Mai și 3 Iunie este perioadă foarte bună pentru negocieri, deoarece ne putem urmări interesele într-un mod mult mai coerent. Și avem mai multă așezare în comunicare și mai multă înțelegere. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Ne mai grăbim să vorbim, să luăm decizii sub impulsul momentului, suntem mai capabili să ne stabilim prioritățile și să le planificăm. 

Taurul este un semn care construiește și consolidează iar cu Mercur în Taur ne putem dezvolta și putem lucra la abilitățile noastre de comunicare. Suntem încurajați și susținuți să avem o abordare echilibrată în privința comunicării, oferind stabilitate, simț practic și creativitate în interacțiunile cu ceilalți, ceea ce ne va ajuta să creștem atât din punct de vedere personal cât și social. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole