Jupiter în Gemeni (26 Mai 2024 - 12 Iunie 2025): Oportunități de creștere și dezvoltare

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 21 mai 2024, 6176 vizualizari

Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței intră în curiosul și versatilul semn al Gemenilor pe 26 Mai 2024, unde va sta până pe 10 Iunie 2025. Ultima dată, Jupiter a tranzitat semnul Gemeni în perioada Mai 2012 - Iunie 2013.

Dacă pe perioada lui Jupiter în Taur am fost preocupați de finanțe, de confort și stabilitate, cu Jupiter în Gemeni se schimbă registrul. Intrarea lui Jupiter în Gemeni anunță o perioadă de creștere intelectuală, comunicare și deschiderea unor noi oportunități ce țin de explorare și descoperire.

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Suntem mult mai preocupați de propria educație, căutăm noi modalități prin care să ne deschidem mintea, să evoluăm și să experimentăm.  

Accent pe gândire și comunicare 

Pe perioada tranzitului lui Jupiter în Gemeni ni se schimbă complet prioritățile. Nu mai este atât de important confortul material, accentul se pune pe ceea ce gândim, pe ceea ce transmitem și pe modul în care suntem văzuți și apreciați. 

Odată cu mutarea planetelor mari în semne de aer, cum ar fi Pluto în Vărsător și Jupiter în Gemeni, accentul se va pune pe ceea ce știm, pe ceea ce cunoaștem, pe ceea ce învățăm și pe informațiile pe care le deținem. 

Dezvoltarea relațiilor 

Pe perioada tranzitului lui Jupiter în Gemeni, relațiile vor deveni o resursă extraordinar de valoroasă. Așadar, în următorul an și nu numai, ne vom concentra pe relații și pe modul în care ne creăm aceste relații. E important să cunoaștem cât mai mulți oameni, să învățăm cât mai mult, să citim și să avem activități cât mai diversificate. Curiozitatea va fi cuvântul cheie al tranzitului lui Jupiter în Gemeni. 

Interesul pentru cursuri, pentru citit și pentru informații cât mai diversificate din cât mai multe domenii va crește semnificativ în următorul an. Activitățile care țin mai mult de minte, de intelect vor fi cele care ne vor stârni interesul. 

Nehotărâre și împrăștiere 

Riscurile, cu această energie a Gemenilor este acela de a ne împrăștia în mai multe direcții, care la un moment dat pot crea haos în mintea noastră. Există riscul să ne hotărâm mai greu tocmai pentru că avem atât de multe opțiuni pe care le luăm în calcul. Poate apărea o oarecare predispoziție spre superficialitate și cumva riscăm să nu reușim să ne adunăm pentru acele chestiuni cu adevărat importante și valoroase. Și să nu ne putem stabili niște priorități. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Dacă reușim să folosim această energie într-un mod constructiv vom reuși să creăm tot ceea ce ne dorim cu ușurință, pentru că energia aerului ne ajută să căpătăm această detașare și ușurință. Pentru unii se poate resimți precum o plutire, putem avea senzația că ne fuge pământul de sub picioare și că pierdem controlul. Trebuie să învățăm cumva să funcționăm cu această energie, amintindu-ne ca suntem  suntem ghidați de ceva mai mare decat noi, in fiecare moment

Creativitate și expresie de sine 

Creativitatea și expresia de sine vor fi de interes maxim cu Jupiter în Gemeni. Această energie ne poate aduce multiple beneficii. Gemenii au abilități excelente de vânzători, știu să-și prezinte punctele de vedere și propriile păreri. Au capacitatea de a distrage atenția, de a ne face să ne răzgândim și de a ne duce cu vorba fix acolo unde vor ei. Însă, Gemenii sunt și foarte flexibili, energici, jucăuși și tratează lucrurile cu mult umor. 

Cu Jupiter în Gemeni putem trece cu mai multă seninătate peste absolut orice situație, putem găsi imediat informațiile de care avem nevoie, putem identifica extrem de rapid  resursele de care avem nevoie. Pe teritoriul Gemenilor, informația este cea care ne salvează de fiecare dată din orice situație. Tocmai de aceea este important schimbul de cuvinte, de păreri, de opinii 

Schimburi de toate felurile 

Schimbul de cuvinte, schimbul de păreri, schimbul de opinii, schimbul de informații, schimburile între oameni sunt foarte importante în ultima parte a lunii Mai și pe tot parcursul anului. Prin interacțiuni și conversații pot apărea acele soluții de care avem nevoie. Inspirația apare tot de pe urma schimbului de idei. Toate activitățile ce țin de comunicare, scris, marketing și schimburi de orice natură, sunt favorizate de tranzitul lui Jupiter în Gemeni. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

E cel mai bun moment să vorbim, să ne exprimăm, să ne arătăm prin ceea ce avem de comunicat, prin ceea ce avem noi să negociem și așa mai departe. O să fie din ce în ce mai prezentă colaborarea între oameni, iar aceia dintre noi care sunt deschiși să colaboreze vor avea de câștigat pe perioada tranzitului lui Jupiter în Gemeni. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe     
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole