Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Varsator

Cand Luna se afla in Varsator, ne jucam cu galben (culori complementare: rosu si albastru). Aceste culori (regasite in dieta si imbracaminte) ajuta circulatia venoasa din zona gambelor, mai ales in caz de varice sau retentie de apa. Un masaj usor al gambelor si genunchilor, cu un ulei esential de calitate (cel de chiparos e potrivit, de exemplu), precum si aplicarea apei reci alternativ cu apa calda, ajuta de asemenea foarte mult.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Luna plina in Rac- 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac este simbol al energiei feminine care se cere integrata acum pe pamant. Este receptivitate, ingrijire, feritilitate, senzitivitate, acceptare, permisivitate, conceptie. Racul este un semn feminin, Luna plina se plaseaza in casele VIII-II, Ascendentului se afla intr-un semn feminin... si sa nu uitam ca e o zi de 2, in an 2, la gradul 11 (2)... Si cu atatia de 2, evident este si despre relatii, despre cum ne raportam la ceilalti, cat de mult ne contribuie ei sau cat ii lasam sa ne innabuse si sa ne ia din putere, cat de cooperanti suntem, cat de deschisi spre a descoperi valoarea unor relatii din viata noastra.
Citeste tot articolul

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Rac

În zilele cu Luna în Rac e bine să purtam îmbrăcăminte și să consumăm alimente de culoare verde. Aceastea stimulează sistemul vegetativ, ajută la echilibrarea funcțiilor stomacului, plămânilor, ficatului, vezicii biliare. Plimbările în aer liber și exercițiile de respirație sunt, de asemenea, benefice.
Citeste tot articolul

Zodii si daruri

Exista zodii mai generoase si zodii mai practice, care fac calcule serioase inainte sa investeasca intr-un cadou pentru cineva. La fel cum anumite zodii primesc mai usor, stiu sa se bucure de daruri, in timp ce altele fie nu stiu sa se bucure, fie nu apreciaza cadourile fie prefera mai degraba o suma de bani decat un cadou nefolositor.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Sagetator

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.
Citeste tot articolul