Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Astro Shop

Complacere

E impropriu spus ca ne complacem intr-o situatie. De fapt, ne complacem in povestea pe care o avem despre ea. In punctul de vedere familiar, la care nu renuntam. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Trendul feminitatii

Foarte multe femei, realizand sau auzind ca au „prea multa energie masculina”, au inceput sa caute si sa invete cum sa fie „mai feminine”. Evident, exista suficienta informatie in acest sens, exista resurse de tot felul, de la carti, la cursuri si programe de feminizare. Care...
Citeste tot articolul

Odihna

Odihna nu se obtine (doar) prin somn, ci prin relaxare si acceptare a tuturor sentimentelor, trairilor, experientelor tale. Prin blandete cu tine si cu ceilalti, indiferent de situatie. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Linistea

Fiecare om este raspunzator de propria liniste. Fiecare este raspunzator de realitatea pe care o vede, o traieste si, in definitiv, o creeaza. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

(H)ai noroc!

Folosit pe post de scuza in mintea celor comozi, ca si cand e ceva exterior lor, pe care il pot folosi numai daca vine, eventual cu forta si fara ca ei sa miste vreo sinapsa. Sau pe post de miracol, dat, harazire de la astre, de la mama sau de la Dumnezeu, de catre cei care barem il accepta ca posib...
Citeste tot articolul