Îmbrățișarea conținătoare a mamei: Venus în Rac (17 Iunie - 11 Iulie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 07 iunie 2024, 2836 vizualizari

Pe 17 Iunie se schimbă registrul destul de brusc pentru că două planete pleacă în același timp din Gemeni. Este vorba despre Venus și Mercur care se mută în aceeași zi în Rac. De la cheful de distracție și de socializare, simțim dintr-o dată nevoia de mai mult timp cu noi înșine sau cu cei apropiați nouă. 

Cu Venus în Rac, din 17 Iunie avem nevoie de mai multă intimitate și de mai mult spațiu pentru noi, de conexiuni apropiate si de încredere. Cu Venus în Rac, iubirea devine mai protectivă pentru că Racul este despre grijă, despre protecție. 

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat”.

Dacă pe perioada lui Venus în Gemeni am fost puși pe joacă, pe distracție și pe flirt, cu Venus în Rac, iubirea devine mai mămoasă, mai protectivă și mai romantică. 

În Rac, Venus este despre atingeri, despre răsfăț despre îmbrățișări și mângâieri. Ori de câte ori planeta Venus tranzitează zodia Rac, ne invită să ne uităm la genul acesta de iubire tandră și romantică. Chiar dacă ne este greu să recunoaștem, avem nevoie de atingeri și de îmbrățișări calde. 

Atingerea caldă și protectoare este o amintire pe care o păstrăm de la naștere. Copilul are nevoie să fie ținut în brațe, să fie atins, mângâiat si îmbrățișat. Aceia dintre noi care nu au primit îmbrățișarea caldă a mamei în copilărie, putem experimenta dificultăți de relaționare. 

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat
”.

Venus în Rac (17 Iunie - 11 Iulie) ne invită să ne uităm la următoarele aspecte: Cum putem să îmbrățișăm mai mult? Cum putem să ne îmbrățișăm și să ne lăsăm îmbrățișați mai mult? Este un moment bun să-i oferim corpului nostru răsfățul de care are nevoie. Sunt recomandate masajele de relaxare, băile în apă și orice fel de contact cu apa deoarece ne ajută să ne relaxăm și să ne simțim conținuți. 

După 17 iunie este indicat să intrăm cât mai mult în contact cu apa, cu pământul și cu Mama Natură. Tranzitul lui Venus în Rac este o invitație pentru aceia dintre noi care mai avem ceva de așezat în relația cu mama.

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat”.

Să facem ce avem de făcut pentru a așeza această relație în interiorul nostru pentru că relația cu mama este relația cu viața. Dacă nu avem relația cu mama așezată în interiorul nostru, nu avem o relație cu viața însăși.  
------- 
Experiențele din copilărie în care ne simțim invizibili, neimportanți, singuri, neînțeleși și chiar neiubiți, duc la crearea unor mecanisme de auto-apărare, cu care încercăm să ne protejăm de suferință și pe care le luăm cu noi în viața de adulți. 
Cu alte cuvinte, noi învățăm o serie de convingeri încă din copilărie. 
Convingeri ce ne dictează modul în care gândim, modul în care ne simțim și modul în care ne comportăm cu noi și cu ceilalți.

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat”.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole