Sezonul Racului (20 Iunie - 22 Iulie): Revizuirea și alinierea legăturilor de familie

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 14 iunie 2024, 4115 vizualizari

Pe 20 Iunie, Soarele intră în semnul Racului, moment ce marchează Solstițiul de Vară. La Solstițiul de Vară avem parte de cea mai lungă zi din an pe care o putem transforma într-un moment de introspecție și sărbătoare. 

Ca la orice Solstițiu vorbim despre un nou început, iar temele sunt legate de cămin, de patrimoniu și de familie. Solstițiul de Vară ne poate îndrepta atenția spre locul în care locuim, spre țara noastră, spre legăturile de familie care pot fi revizuite și reașezate pe o nouă direcție sau într-un nou spațiu. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Racul, semn guvernat de Lună ne vorbește despre casă, despre familie și despre securitatea emoțională. În intervalul cuprins între 20 Iunie și 22 Iulie, cât timp Soarele va sta în Rac, suntem preocupați de teme ce țin de grijă, de protecție și de conexiunile cu rădăcinile noastre. 

Cu Soarele în Rac, familia și lucrurile care țin de cămin vor fi în prim plan. E important să ne ducem energia către acele zone care ne fac să ne simțim în siguranță, care ne hrănesc și care ne însuflețesc.

Energia Racului este despre a aduce lumină și echilibru în acele aspecte din viețile noastre care nu funcționează. 

În sezonul Racului, sentimentul de “acasă” va fi mai prezent decât de obicei. Suntem invitați să ne uităm la relațiile cele mai importante din viețile noastre, fie că vorbim despre relația cu familia de origine sau de acei prieteni de suflet. Racul este despre a avea grijă de noi și de ceilalți, despre încredere și despre siguranță. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Racul ne conectează cu Sinele nostru autentic și scoate la suprafață sentimentele noastre cele mai profunde. Racul știe să-și recunoască propria valoare printre valurile de emoții care îl copleșesc în fiecare zi. Suntem cu toții invitați să punem preț pe sentimentele noastre, să fim atenți la propriile emoții și la emoțiile celorlalți și să ne ascultăm intuiția. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram 

 

 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole