Mercur în Rac (17 Iunie - 19 Iulie 2024): Alegeri din INIMĂ

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 07 iunie 2024, 1303 vizualizari

Mercur intră în Rac pe 17 Iunie, alături de Venus. Energia Racului se resimte mai intens odată cu intrarea celor două planete pe teritoriul său. 

Mercur în Rac este sensibil la emoțiile celorlalți, așadar ne putem aștepta în intervalul cuprins între 17 Iunie și 19 Iulie la ceva mai multă vulnerabilitate și destabilizare venită din exterior. Sensibilitatea va fi la cote maxime, de aceea este important să fim destul de selectivi cu persoanele din jur.

Siguranța emoțională, stabilitatea, vindecarea relației cu părinții sunt teme extrem de importante pe perioada tranzitului lui Mercur în Rac. E posibil să simțim nevoia să ne reconectăm cu oameni, cu experiențe sau cu amintiri din trecutul nostru. Gândul ne va zbura la acele persoane de care ne-am simțit apropiați cândva și chiar să încercăm să luăm legătura cu acestea. 

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat
”.

Mercur în Rac ne invită la introspecție, la conectare cu noi înșine și cu originile noastre. E un moment bun să stăm cât avem nevoie cu noi, cu cei apropiați. Este un moment în care ne putem conecta cu părinții noști, atât la nivel interior cât și exterior, printr-o vizită sau printr-un apel telefonic. 

Legăturile cu locul natal, cu casa și cu familia sunt readuse în atenția noastră. Cu Mercur în Rac ne întoarcem la origini. Sau, macar la albume de fotografii. 

În intervalul cuprins între 17 Iunie și 19 Iulie va fi mai important ceea ce simțim decât ceea ce gândim. Cuvintele sunt rostite din emoție și putem comunica dintr-o energie ce ține de creativitate și conținere.

Alegerile pe care le facem cu Mercur în Rac tind sa fie emotionale, intuitive si mai putin logice si raționale.

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat”.

Capacitatea de memorare este sporită de Mercur în Rac, dar și tendința de a ne întoarce în trecut și a revizita o serie de amintiri este prezentă. Așa că e un moment bun pentru a ne uita la ce am devenit, cum am devenit și cine a făcut parte din călătoria noastră. Și poate e momentul să onorăm trecutul, ca parte din cine suntem astăzi, ca să putem merge mai departe ușori și împăcați.
 
E o perioadă bună pentru cei care vor să scrie, să creeze, să se dedice domeniilor artistice sau spirituale.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram 

 Astro Shop

Cele mai noi articole