Cultivarea iubirii și a respectului de sine: Venus în Leu (11 Iulie - 6 August 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 09 iulie 2024, 3736 vizualizari

În seara zilei de 11 Iulie, Venus iese din sensibilul semn al Racului și intră în Leu, unde va sta până pe 6 August

Cu Venus în Leu, cu toții vom simți nevoia să strălucim, să fim în lumina reflectoarelor și să primim atenție. Femeile, mai ales cele care au în harta natală planeta Venus în Leu, vor avea o atitudine exigentă și impunătoare, asemănătoare cu cea a unei regine. 

Tendința cu Venus în Leu este aceea de a fi extrem de orgolioși și autoritari. Se resimte o energie de tip masculin plină de forță și vigoare. Dorința de a controla și de a domina este extrem de prezentă în intervalul cuprins între 11 Iulie și 6 August. 

Din perspectivă relațională, tranzitul lui Venus în Leu ne poate aduce mai mult optimism și mai multă încredere. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A PREDISPOZIȚIILOR PENTRU URMĂTOARELE 6 LUNI.

Și în ceea ce privește relația cu banii, lucrurile se schimbă cu Venus în Leu, pentru că e posibil să apară impulsul de a cheltui excesiv, de a fi extravaganți și chiar excentrici în unele aspecte. Cumva, avem senzația că ni se cuvine tot ce este mai bun. Trebuie însă, să avem grijă la resurse pentru că există riscul de a ieși extrem de șifonați după acest tranzit. 

Venus în Leu este iubitoare, încrezătoare și strălucitoare. Este un tranzit de luat în seamă în special de către noi, femeile. E posibil să experimentăm schimbări radicale de look, de vestimentație, de stil, să facem tot felul de gesturi îndrăznețe când vine vorba despre emoții, despre imagine și despre exprimare de sine. 

Perioada cuprinsă între 11 Iulie și 6 August ne îndeamnă să avem curajul de a ne exprima așa cum ne dorim și așa cum simțim că e relevant și potrivit pentru noi. Este un moment bun pentru a ne testa nivelul de iubire și de încredere în noi și în alegerile noastre. 

Suntem susținuți să cultivăm iubirea de sine și respectul de sine. E un moment bun să ne uităm în ce măsură ni se mai potrivește stilul pe care îl adoptăm. Poate ne-am schimbat în ultima vreme, poate am crescut într-un fel sau altul, poate am înflorit și poate că imaginea noastră nu mai corespunde cu cine suntem. E o perioadă în care simțim nevoia de niște schimbări care să fie în acord cu cine suntem noi astăzi

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A PREDISPOZIȚIILOR PENTRU URMĂTOARELE 6 LUNI.

E posibil chiar să simțim că nu ni se mai potrivesc anumite relații, că nu ne mai dorim să ne victimizăm și ne orientăm spre acele relații în care lucrurile decurg cu mai mare ușurință. 

Venus în Leu ne îndeamnă pe toți să fim mai rafinați, mai distinși și poate chiar puțin mai orgolioși. Pe perioada tranzitului lui Venus în Leu nu ne mai mulțumim cu relații superficiale sau toxice, vom căuta acele relații profunde și autentice care sunt aliniate cu ceea ce suntem noi astăzi.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole