Încredere în propriile idei: Mercur în Leu (2 Iulie - 25 Iulie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 04 iulie 2024, 2817 vizualizari

Mercur a intrat în Leu pe 2 Iulie, unde va sta până pe 26 Iulie 2024. La începutul tranzitului sau prin Leu, Mercur se află în opoziție cu Pluto în Vărsător, ceea ce înseamnă că suntem provocați să privim în profunzime lucrurile și să transformăm un mod de a gândi și de a ne exprima, care nu ne mai servește. 

În preajma datei de 8 Iulie se recomandă să ne concentrăm pe colaborări de tot felul, pe schimburi de idei, pe explorarea unor noi posibilități de comunicare, deoarece Mercur formează un sextil cu Jupiter în Gemeni. Suntem încurajați să demarăm noi proiecte creative, atât la nivel personal cât și profesional. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Cu Mercur, planeta comunicării în semnul de foc al Leului ni se deschid noi căi de comunicare între minte și inimă. Când Mercur se află pe teritoriul Leului, mintea noastră este energizată, comunicarea devine pasională, chiar dramatică, plus că ne trezim brusc cu mai mult curaj să ne susținem ideile și alegerile. Mesajele sunt transmise din inimă, suntem mai încrezători în noi înșine și mult mai vocali decât de obicei. Căpătăm mai multă încredere în ceea ce gândim și spunem

Pe perioada tranzitului lui Mercur în Leu, ne putem trezi prinși în diverse situații dramatice sau pasionale. Așadar, se recomandă prudență în exprimare și in ceea ce împărtășim, pentru că există riscul să fim prea aprinsi  în comunicare și să ne trezim în mijlocul unor cpnflicte și tensiuni care escaladează. 

Mercur în Leu este stropul de încredere de care cu avem cu toții nevoie pentru a străluci și a ne duce viața la nivelul următor. Totuși, să avem în vedere că nicicând nu e terenul mai propice pentru exagerări de tot felul sau pentru situații în care simțim nevoia să dominăm. 

Câteva dintre aspectele negative ale tranzitului lui Mercur în Leu ar putea fi aroganța, infatuarea și tendința de a exagera. Cu Mercur în Leu, până pe 26 Iulie nu ne putem aștepta la prea multă flexibilitate din partea nimănui. Toată lumea simte nevoia să-și exprime punctul de vedere și să aibă ultimul cuvânt, indiferent care este acela. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

În intervalul cuprins între 2 Iulie și 26 Iulie este încurajată exprimarea creativă. De asemenea, ne putem simți mai încrezători, mai optimiști și mai inspirați, cu Mercur în Leu. 

Mercur a intrat în Leu în aceeași zi în care Neptun și-a început mișcarea retrogradă în Pești (2 Iulie), așadar, e timpul  să ne bazăm pe intuiția noastră și să ne verificăm nivelul de compasiune și înțelegere. Aceia dintre noi care vor folosi în mod conștient această energie vor descoperi noi posibilități de expansiune, soluții incredibile, șanse de progres, idei ingenioase și informații prețioase. Cu condiția să recunoască iluziile şi să renunțe la ele. 

O nouă perspectivă, mai luminoasă, ni se oferă pe tavă, doar să fim dispuși să o primim. O nouă șansă de a ne exprima și de a ne manifesta potențialul este doar la un gând sau la un cuvânt distanță.

Ar trebui să evităm să ne consumăm energia în lupte de orgoliu, apărându-ne punctele de vedere rigide,  și să punem accent pe creativitatea din noi pentru a aduce mai multă bucurie în viețile noastre. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole