Ce vrea SUFLETUL tău să-ți transmită? Luna nouă în Rac (6 Iulie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 05 iulie 2024, 3552 vizualizari

Luna nouă în Rac din 6 Iulie are loc între cele două fenomene de Lună plină în Capricorn din 22 Iunie și 21 Iulie. Trebuie să privim cu atenție către această Lună nouă în Rac și să primim energia conținătoare a  momentului. E o perioadă în care ne evaluăm emoțiile, plantăm semințe și trimitem intenții în Univers. 

Mesajele sufletului 

Cu Luna nouă în Rac e important să fim atenți la tot ceea ce răsare în interiorul nostru din punct de vedere emoțional, să fim atenți la intuiția noastră, să avem claritate și să ne ascultăm dorințele sufletului. E ca și cum primim niște mesaje de la sufletul nostru, resimțim ceva precum un instinct sau un impuls si căpătăm mai multă claritate în privința căii pe care o avem de urmat. 

Apasă AICI pentru detalii despre workshop-ul de Constelații Familiale "Calea Sufletului

Intuiția este ceva ce vine din interior, este modul prin care sufletul ne arată calea. Luna nouă în Rac este pentru noi ca o lumină care ne ghidează pe calea legată de sufletul nostru, de familia noastră, de siguranța noastră emoțională, de mediul în care ne simțim conținuți și primiți. 

Cum ne putem simți conținuți? 

Luna nouă în Rac ne îndreaptă atenția spre acei pași pe care îi avem de urmat spre a ne crea un spațiu în care să ne simțim în siguranță. 

E important ca în preajma zilei de 6 Iulie să ne punem următoarele întrebări:  
Ce fel de relații am nevoie să creez în jurul meu?” 
“În ce mod îmi pot reașeza relațiile cu familia?” 
“Ce pot face pentru a mă simți conținut/ă?” 
“Cum îi pot primi mai ușor pe ceilalți în inima mea?

Luna nouă în Rac din 6 Iulie ne îndemână să primim căldura și iubirea în sufletele noastre și să ne deschidem spre acel spațiu conținător  în care ne simțim în siguranță. Care sunt elementele de care avem nevoie pentru a ne simți conținuți? 

Cu toții ne dorim să fim primiți, să fim văzuți, înțeleși și auziți de ceilalți. E posibil ca în preajma datei de 6 Iuliesă avem parte de momente profunde de conectare, de comunicare și ascultare sau chiar de tăcere, care pot însemna mai mult decât o mie de cuvinte. 

Intuiție, mesaje subtile și vise 

Intuiția noastră va fi la cote maxime la Luna nouă în Rac. Se recomandă să fim atenți la visele pe care le avem în preajma zilei de 6 Iulie, chiar să păstrăm un jurnal în care să le scriem dimineața dacă ni le amintim, pentru că este posibil ca aceste vise să vină cu mesaje extrem de importante pentru noi. 

Unii dintre noi putem simți o susținere mai mare din partea familiei, alții putem simți nevoia să ne schimbăm perspectiva asupra relațiilor de familie și asupra trecutului, pentru că Racul este și despre trecut. 

Conexiunea cu copilul interior 

Această Lună nouă în Rac, ne readuce în atenție o perspectivă despre copilărie, despre copilul interior, despre primii ani din viață. E important să conștientizăm ce este nevoie să schimbăm la modul în care privim toate aceste lucruri legate de copilăria noastră, de cum am început noi viața pe acest Pământ. 

Din perspectivă astrologică ne putem uita la primii 7 ani din viață care ne vor da informații despre cine suntem astăzi. Este un prilej bun să îmbrățișăm pur și simplu acea perioadă din viața noastră, exact așa cum a fost. Să primim acel copil în toate stadiile lui de creștere și dezvoltare, exact așa cum au fost ele. Să ne îmbrățișăm părinții cu așa cum au fost ei și să acceptăm că au făcut tot ce au putut.

Apasă AICI pentru detalii despre workshop-ul de Constelații Familiale "Calea Sufletului

Putem chiar să facem următorul exercițiu : vizualizând imaginea părinților noștri, rostim: “Draga mamă, dragă tată, vă mulțumesc pentru tot ce ați putut face pentru mine. Ați făcut tot ce-ați putut!”. Astfel, recunoaștem că părinții noștri au făcut tot ce au putut. Când le mulțumim pentru acest lucru, ne împăcăm cu ei așa cum au fost și îi primim în viețile noastre. 

Luna nouă în Rac ne invită să avem grijă de noi, de emoțiile noastre, de cei dragi și de tot ceea ce contează pentru noi cu adevărat. Este un moment bun să ne îngrijim de nevoile noastre și să punem limite sănătoase acolo unde este cazul. 
------ 
Dacă e momentul și pentru tine, să te uiți la tine şi la viața ta, așa cum nu ai făcut-o până acum, te aștept la workshop-ul de Constelații Familiale "Calea Sufletului", pe 28 Iulie la București. 
Apasă AICI pentru detalii.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole