Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Te simți iubit?

Poate că prea rar ne trece prin cap să înlocuim întrebarea egoistă „mă iubești?” cu una ceva mai conținătoare de generozitate și iubire: „te simți iubit?” Adică, te iubesc în așa fel încât să simți? E bine pentru tine să fii aici? Cum te simți lângă mine? Ești în largul tău? E ceva ce te rănește din ceea ce sunt, spun sau fac? Iubirea mea ajunge la tine?
Citeste tot articolul

Dacă nu poți vedea Lumină în cineva, lasă-l în pace!

Cred ca am murit deja, când am încetat să ne mai vedem. Când nu ne-am mai simtit văzuți. Și când am încetat să-I vedem pe ceilalți. Atunci am stins luminile în noi. Și degeaba le căutăm în cai verzi pe pereți, în diplome și școli, în competiții câștigate, acumulare de diverse obiecte, întâlniri care mai de care mai importante, cumpărături și călătorii care mai de care mai interesante… Degeaba mergem la specialiști, citim, studiem, stăm cu ochii în telefoane și laptop-uri care ne aduc minte inclusiv de cei pe care i-am investit cu ceva iubire în viața asta și cărora le-am dat locuri chipurile privilegiate… Ei bine, e degeaba, dacă nu ne vedem.
Citeste tot articolul

Viața altuia

Cred că un bun remediu, pentru orice, este să încetezi să-ţi doreşti viața altuia. La gândul "a lui/ei e mai bună şi mai frumoasă". Adevărul e că nu are cum să fie aşa, poate doar să pară, de unde priveşti tu, şi anume din punctul în care vezi doar ce lipseşte, ce e găunos şi lipsit de importantă în tine şi în viața ta.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Luna nouă în Scorpion, 30 octombrie 2016. #Regenerare cu #Inima-n dinți!

30 octombrie 2016 (ora 19:39) este ziua Lunii noi în Scorpion și un prag important în viețile celor mai mulți dintre noi. E o zonă de tranziție, de la haos la ordine și coerență, de la frică la încredere, de la lipsa de sens, la direcție clară. Poate fi momentul de întoarcere la esență. Esența unei relații, esența ființei și a vieții: iubirea (Luna nouă are loc în casa a V-a a momentului). Și poate fi semnalul de începere a unei etape cu mai multa stabilitate, coerență, lumină, seninătate.
Citeste tot articolul

BALANȚA: Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place

Când spui Balanță, te gândești la echilibru. De fapt, la echilibrare. Nativii acestui semn sunt aici, pe pământ, pentru a echilibra orice pot, oriunde se află, uneori prin simpla prezență, alteori prin cuvinte bine alese și mai ales prin ascultare. Balanța e aici pentru ca noi, toti ceilalți să învățăm câte ceva despre diplomație, despre arta de a aduce și păstra armonia, pacea și echilibrul în noi, în casă și în lume. Inclusiv acești nativi și-au ales să se nască în acest semn zodiacal nu întâmplător, ci pentru a-și perfectiona arta armonizării și înfrumusețării.
Citeste tot articolul

Săptămâna 3-9 octombrie 2016. REVELAȚIA

O saptamana interesanta, intens traita in interior, cu potential major de schimbare a directiei si a realitatii fiecaruia, dar mai ales cu posibilitati noi care se arata in urma constientizarilor valoroase. Desi nu sunt evenimente astrologice prea multe in aceasta saptamana, aspectele tensionate create pe semne cardinale (Balanta-Capricorn), dar si deplasarea Lunii de la Scorpion la Capricorn anunta mai degraba o mare realizare interioara si un salt in constiinta, decat schimbari palbabile in exterior.
Citeste tot articolul

Luna nouă fericită în Balanță, 1 octombrie 2016

Pe 1 octombrie, la ora 3:11 ora Romaniei, are loc aspectul de Luna nouă în semnul Balanței. E un moment care deschide o succesiune de alte momente, în care putem crea si construi cu adevărat relațiile pe care ni le dorim. E o oportunitate, un spațiu dinamic și fertil pentru a aduce armonie mai multă în viețile noastre.
Citeste tot articolul

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

Energia acestui semn cred că este precum pământul pe care călcăm. Dacă nu ar fi, ne-am prăbuși. Dacă Fecioarele nu ar exista, nu am mai ști să corelăm simplitatea cu viața noastră, nu am avea ritmicitate și disciplină în ceea ce facem zilnic, nu am cunoaște simțul măsurii și al calității, nu am fi înțeles niciodată ce înseamnă că "detaliile fac diferența". Am pierde sensul existenței, pentru că am pierde sau nu am ști ce înseamnă micile experiențe și bucurii, simplitatea care ne poate umple sufletul, capacitatea de a fi prezenți prin ceea ce facem in fiecare moment.
Citeste tot articolul