Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Traiasca "dez-amagirile"!

Dezamăgirea nu e altceva decât pierderea unei amăgiri. Ia priviţi: dez - amăgire. Acum vedeţi ce ne doare? Ne-am amăgit, am avut aşteptări, am creat o imagine despre cineva, apoi, surpriză, imaginea din realitate nu se suprapune peste imaginea din capul nostru.
Citeste tot articolul

Antrenament: 9 Unelte pentru transformarea conștiinței și a realității

Iată câteva unelte care, folosite constant în viața noastră, pot face minuni prin schimbările pe care le produc în mintea și viața noastră. De citit, de vorbit, teoretizat, filozofat, discutat și comentat în mod "spiritual" e simplu. Dar asta nu va schimba viața noastră. Exericițiul, disponibilitatea de a aplica ce știm, asta cu adevărat schimbă. Acest articol este pentru aceia care s-au săturat (doar) de teorie și au nevoie de cateva îndrumări pentru practică.
Citeste tot articolul

Zodiile și schimbarea

Exista zodii care initiaza schimbari una dupa alta, pentru ca asa se simt vii si exista zodii care sunt reticente si greu de urnit cand e vorba de vreo schimbare. In linii mari, semnele mutabile sunt cele mai adaptabile si de obicei fac cele mai multe schimbari in viata: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Cură de tine

Blândețe. Ești mai blând cu tine, nu te mai hărțuiești, nu te mai critici, nu te impingi de la spate, nu te mai grabești tot timpul, nu mai stai cu sufletul la gură și, mai ales, nu te comporți ca și cum lumea se sfârșește dacă nu ești tu.
Citeste tot articolul

Viata dedicata imaginii sau cum sa mori de viu

Cand pui imaginea mai presus de inima ta, nu te astepta sa fii fericit. Ar fi ca atunci cand iti batjocoresti corpul si apoi te astepti ca el sa se lase pacalit si sa functioneze ideal srecurandu-i cate o pastila din cand in cand, pentru a rezolva temporar o durere. Ei bine, neingrijindu-te de inima ta, traind doar cu "droguri" (ambitii atinse, recunoastere dupa care fugi, alegeri facute de frica sa nu-ti fie intinata "perfectiunea" zugravita in ochii celorlalti, cuvinte care "dau bine", atitudine confectionata pentru a te prezenta "corect" in luminile... ochilor lumii pe post de reflectoare, jocuri ale mintii etc). Fericirea, implinirea, pacea nu sunt atu-uri ale unui ambalaj reusit, ci sunt esenta fiintei. Nu sunt artificii spectaculoase, ci sunt inglobate in acel sentiment de "acasa", de bine cu tine, orice ar fi.
Citeste tot articolul

De ce e greu să fie ușor

Greul a fost considerat și propovăduit ca virtute, monedă de schimb pentru a fi acceptat în lumea asta bolnavă de frică. Toți am mușcat momeala asta cu „viața e o luptă”. Toți am împărțit lumea după câtă muncă din greu prestează fiecare.
Citeste tot articolul

Zodiile si casatoria

Cand vine vorba de casatorie, zodiile se comporta diferit. Unele se grabesc la altar, altele ezita. Unele sunt statornice si vor legamant pe viata, altele sunt ceva mai schimbatoare, adora libertatea si posibilitatea de a se razgandi pe parcurs. In orice caz, zodiile se pot caracteriza, in linii mari, din punct de vedere al disponibilitatii pentru casatorie, al vitezei cu care se indreapta spre starea civila, al statorniciei si fiedelitatii etc.
Citeste tot articolul

Luna Noua in Leu- 23 iulie, 12:45h. Cum e sa FII EXTRAORDINAR?

Este prima din cele 2 Luni noi in Leu, a doua are loc pe 21 aug, când este si eclipsă totală de Soare. In acest rastimp, ne aflam pe un culoar al transformarii si creativitatii, pe care il vom parcurge trecand prin doua eclipse (una de Luna, pe 7 august si una de Soare, pe 21 august) la finalul caruia nimeni nu va mai fi la fel. Aceasta perioada in care tocmai intram este un start nou curajos in viata noastra.
Citeste tot articolul

Calitati/cusururi ale zodiilor

Fiecare zodie are niste calitati unice, detine un set de instrumente pe care nicio alta zodie nu le detine sau cel putin nu le manifesta exact la fel. Aici e de discutat in ce masura un nativ al unei anumite zodii, stie ce are la indemana si stie sa foloseasca optim aceasta energie care este. De pilda, nicio zodie nu e mai amatoare de inceputuri si de competitie, sau mai directa si prompta, asa cum este Berbecul. Sau... un Taur e greu de egalat in ce priveste flerul in materie de finante sau dorinta de stabilitate... La fel cum nimeni nu vorbeste cu mai multa lejeritate si nu afla mai repede o informatie, decat o face un Geaman... si tot asa.
Citeste tot articolul