Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Calitatile de aur ale zodiilor, cu care contribuie in relatii

Fiecare zodie are niste daruri anume, o energie speciala care rezista dupa ani si ani, facand o relatie sa reziste si sa infloreasca. Dincolo de cee ace se straduieste fiacare om sa arate la inceput, cu eforturi si din dorinta de a impresiona, adevarata natura iese la iveala ulterior si hotaraste daca este sau nu este o alegere buna sa fie acolo si sa continue.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Fecioara

Alimentatia este foarte importanta acum, precum si orice substanta pe care o folosim pe post de remediu sau terapie. Efectul este amplificat sau pare astfel, pentru ca suntem mai sensibili si absorbtiile intestinale sunt mult accentuate. De aceea, ar fi bine sa folosim remedii cat mai blande (naturale, in doze mici), sa evitam substantele chimice si medicamentele de sinteza, sa ne alimentam cat mai curat, sanatos si usor, chiar vegetarian.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Varsator

Cand Luna se afla in Varsator, ne jucam cu galben (culori complementare: rosu si albastru). Aceste culori (regasite in dieta si imbracaminte) ajuta circulatia venoasa din zona gambelor, mai ales in caz de varice sau retentie de apa. Un masaj usor al gambelor si genunchilor, cu un ulei esential de calitate (cel de chiparos e potrivit, de exemplu), precum si aplicarea apei reci alternativ cu apa calda, ajuta de asemenea foarte mult.
Citeste tot articolul

Luna plina in Rac- 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac este simbol al energiei feminine care se cere integrata acum pe pamant. Este receptivitate, ingrijire, feritilitate, senzitivitate, acceptare, permisivitate, conceptie. Racul este un semn feminin, Luna plina se plaseaza in casele VIII-II, Ascendentului se afla intr-un semn feminin... si sa nu uitam ca e o zi de 2, in an 2, la gradul 11 (2)... Si cu atatia de 2, evident este si despre relatii, despre cum ne raportam la ceilalti, cat de mult ne contribuie ei sau cat ii lasam sa ne innabuse si sa ne ia din putere, cat de cooperanti suntem, cat de deschisi spre a descoperi valoarea unor relatii din viata noastra.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Rac

In zilele cu Luna in Rac e bine sa purtam imbracaminte si sa consumam alimente de culoare verde. Aceasta stimuleaza sistemul vegetativ, ajuta la echilibrarea functiilor stomacului, plamanilor, ficatului, vezicii biliare. Plimbarile in aer liber si exercitiile de respiratie sunt, de asemenea, benefice.
Citeste tot articolul