Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Sagetator

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Scorpion

In zilele cu Luna in Scorpion, sa bem apa multa, iar cand e Luna in descrestere, e minunat sa tinem post (negru, daca ne tine), pentru ca acum e momentul prielnic pentru eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, e un excelent moment daca ne-am propus sa renuntam la un viciu, la ceva nesanatos, la un comportament care nu ne sustine sanatatea si prosperitatea sau ne ia din putere.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Balanta

Balanta este un semn asociat cu rinchii + zona lombara, vezica urinara, zona soldurilor si sistemul endocrin. Tot ce facem in aceste zile pentru a imbunatati functiile renale si/sau pentru a ameliora o serie de disfunctii sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales daca sunt metode blande, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.
Citeste tot articolul

Te bagi în sufletul gândului?

Cred că gândul este singurul căruia îi place să te bagi în sufletul lui. Să-l întorci pe toate părțile, să-l alungi, apoi să-l tragi la tine din nou, să-l despici în 1000 de bucăți, apoi să analizezi fiecare bucată, s-o iei de la capăt... apoi să-l împrumuți și altuia, să se bage și el în sufletul gândului tău, să-l sufoce cu propriile păreri, să-l impopotoneze, după care să ți-l dea înapoi, prelucrat și "îmbogățit", ca să ai și mai mult de treabă...
Citeste tot articolul

Luna noua in Balanta- 19 octombrie 2017. Libertatea e la un adevar distanta

Pe 19 octombrie, la 22:11h ora Romaniei, se formeaza aspectul de Luna Noua in semnul Balantei. Luna Noua ocupa casa a V-a astrologica, ascendentul se afla in Rac, iar stapana Lunii noi- Venus- se afla in Balanta. Avem de-a face cu o Luna noua speciala, prin aspectele pe care le formeaza, in special cu Uranus (opozitie. Acesta este un aspect dinamic, care poate provoca salturi imense in diferite domenii de viata, pentru fiecare dintre noi, dar mai ales in zona relatiilor. Luna noua este insotita de Mercur si Jupiter in Scorpion (stelium), sustinuta de Saturn prin sextil, expansionata de Neptun (trigon).
Citeste tot articolul