Saturn retrograd în Pești (29 Iunie - 15 Noiembrie 2024): Revizuirea autorității și a autonomiei personale

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 20 iunie 2024, 6288 vizualizari

Din 29 Iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă în Pești, până pe 15 Noiembrie. Atunci când Saturn retrogradează, mai ales în Pești, ne ia puțin la întrebări, oferindu-ne șansa de a reflecta asupra unor teme ce țin de alegerile pe care le-am făcut până în prezent și consecințele acestora. Saturn este considerat cel mai iscusit profesor, deoarece aduce lecții provocatoare care ne împing să creștem și să ne atingem potențialul maxim.

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI SATURN ÎN PEȘTI (2023-2025).

Autoritate și autonomie 

Saturn retrograd în Pești ne oferă prilejul, în intervalul cuprins între 29 Iunie și 15 Noiembrie, de a da filmul înapoi sau de a retrăi cu încetinitorul unele segmente de viață în care ne-au scăpat niște detalii. Este un moment potrivit de a revizui unele decizii, de a ne privi asupra căilor pe care am pornit. Fiind vorba despre Saturn ne referim la autoritate și autonomie. 

E posibil ca până în Noiembrie să revenim asupra unor decizii pe care le am luat din punct de vedere profesional, sau decizii ce țin de relația cu autoritatea în general sau cu propria noastră autoritate. Este o perioadă de contemplare, de revizuire și de ajustare în privința autorității pe care o avem în relații și față de noi înșine. 

Care sunt credințele noastre? 

Saturn retrograd în Pești vine și cu niște semne de întrebare legate de credințele și de valorile noastre spirituale. Sunt puse sub reflector credințele, convingerile și filozofia noastră de viață. La ce povești este nevoie să renunțăm, ce din noi este doar ambalaj și ce este de fapt, esență? 

Saturn retrograd în Pești ne vorbește despre smerenie și despre a ne asuma responsabilitatea în privința emoțiilor noastre. Cât de responsabili suntem pentru emoțiile noastre, cât de responsabili suntem pentru experiențele pe care le trăim? Cât de responsabili suntem de alegerile pe care le facem ca și adulți? Cât de responsabili suntem ca ființe adulte? 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI SATURN ÎN PEȘTI (2023-2025).

Cu Saturn retrograd în Pești putem avea parte de niște experiențe din partea Universului ce ne pot împinge să facem acele schimbări pe care ni le dorim din punct de vedere profesional. E posibil chiar să ne lovim de unele încetiniri sau blocaje care să ne arate că mai avem de integrat niște lucruri înainte de a ajunge acolo unde ne-am propus. 

Întârzieri și amânări 

De obicei, când Saturn e retrograd, putem să întâmpinăm tot felul de amânări, tot felul de încetiniri, mai ales din punct de vedere profesional sau în relație cu autoritățile sau cu instituțiile. 

Aceste amânări, încetiniri sau întârzieri au rolul lor. Ne ajută să privim cu atenție și cu încetinitorul anumite detalii sau să mai învățăm ce mai avem nevoie, pentru că e posibil să nu fim pregătiți pentru pasul acela important pe care vrem noi să-l facem. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI SATURN ÎN PEȘTI (2023-2025).

Când ceva întârzie, încetinește sau se blochează, este pentru că noi nu suntem pregătiți să primim ceea ce ne dorim în acel moment.

Fie că vorbim despre abundență financiară, despre obiective profesionale, despre teluri și idealuri este important să fim pe deplin pregătiți să atingem toate acele aspecte din viețile noastre. 

Saturn retrograd în Pești este despre a ne asuma responsabilitatea propriilor acțiuni și decizii. Dacă lucrurile nu se petrec așa cum ne dorim noi, Saturn retrograd ne îndeamnă să reflectăm asupra modurilor în care ne putem schimba viețile. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram 
 Astro Shop

Cele mai noi articole