Analiză personalizată- SATURN în PEȘTI (2023- 2026)

Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare si cu impact pe termen lung in viata noastra, in functie de zona activata in harta fiecaruia si de alte elemente care se analizeaza.

226.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Saturn in semn si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Saturn se va afla in Pesti, intre 7 martie 2023 si pana in 13 Februarie 2026, cu o intrerupere de cateva luni (din mai, pana in august 2025, cand se va afla in Berbec).

Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare si cu impact pe termen lung in viata noastra, in functie de zona activata in harta fiecaruia si de alte elemente care se analizeaza. Astrul tranziteaza in medie timp de doi ani si jumatate fiecare semn zodiacal, de aceea efectele nu sunt deloc neglijabile.

Prin aceasta interpretare personalizata a lui Saturn in Pesti, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada 2023-2026, in ce segment de viata sa te astepti la procese de maturizare si reconfigurare drastica, ce capitole vei incheia, ce fel de triere vei face, care este atitudinea potrivita in fata provocarilor, la ce sa fii atent/a,  care sunt oportunitatile de crestere si dezvoltare.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

226.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Saturn, pesti, astroshop, servicii astrologie, consiliere, astrologie, tranzite

Astro Shop