Curajul de a (ne) schimba DESTINUL! Conjuncția Marte - Nodul Nord în Berbec (18 - 21 Mai 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 07 mai 2024, 3392 vizualizari

Întâlnirea dintre Marte și Destin (Nodul Nord) în Berbec, reprezintă acel moment din viață în care accesăm curajul de a face schimbări importante, ce ne pot influența întregul destin

Când Marte și Nodul Nord se întâlnesc vorbim despre un amestec între VOINȚĂ și DESTIN. În timp ce Marte ne împinge să ne îndreptăm atenția spre dorințele noastre, Nodul Nord ne ghidează pașii spre misiunea personală, spre scopul nostru în viață. Conjuncția Marte - Destin vine cu multă mobilizare, cu multă energie, curaj și voință.  

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA NODURILOR LUNARE PE AXA BERBEC - BALANȚĂ (2023 - 2025)

Avem o mai mare claritate în privința direcției noastre în viață. Vom avea sentimentul că știm exact pe unde să o luăm, ce cale avem de urmat și ce acțiuni trebuie să întreprindem. În momentul în care știm ce avem de făcut, totul se derulează de la sine, pașii ne sunt pur și simplu ghidați pe calea sufletului

De cele mai multe ori, lipsa de claritate este cea care ne ține pe loc și ne determină să fim indeciși, însă, conjuncția dintre Marte și Nodul Nord ne oferă acel DAR al CLARITĂȚII. Va trebui să fim deschiși în a primi acest dar al clarității în privința direcției, pentru că din acel moment lucrurile se vor derula cu o foarte mare ușurință. 

Dacă știm unde avem activat Berbecul în harta natală ne este cu atât mai clar care este acea zonă din viață în care va trebui să luăm o decizie. 

APASĂ AICI PENTRU ANALIZA NODURILOR LUNARE PE AXA BERBEC - BALANȚĂ (2023 - 2025)

În intervalul cuprins între 18 și 21 Mai e posibil să simțim că a venit momentul să luăm niște decizii importante care ne pot schimba destinul. E important să avem încredere în intuiția noastră și să acționăm ghidați de propriile pasiuni, dorințe și convingeri, urmându-ne astfel propria cale. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole