CURIOZITATE, flexibilitate și deschidere: Soare în Gemeni (20 Mai - 21 Iunie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 07 mai 2024, 2221 vizualizari

Odată cu intrarea Soarelui în Gemeni din 20 Mai, trecem de la energia de pământ a Taurului la energia de aer a Gemenilor. Energia Gemenilor este orientată spre comunicare și spre schimburi de orice natură. Suntem mai curioși, mai deschiși spre conversații de toate felurile, mai creativi și mai flexibili. 

Semnul Gemeni este recunoscut pentru curiozitatea și deschiderea de care dă dovadă, iar cu Soarele în Gemeni, în perioada cuprinsă între 20 Mai și 21 Iunie, suntem cu toții invitați să ne deschidem către acele oportunități venite din partea Universului

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL

În sezonul Gemenilor, semn guvernat de Mercur, suntem mai preocupați de partea intelectuală, atenția se mută din corp în minte iar deciziile noastre se vor baza mai mult pe gândire decât pe simțuri. 

Pe măsură ce Soarele înaintează în semnul Gemeni, începe să se simtă destul de intens sentimentul de detașare, atât în interacțiunile noastre cu ceilalți cât și în modul în care abordăm unele situații din viețile noastre. E important însă, să avem grijă până unde mergem cu această detașare, să nu cumva să pierdem conexiunea cu noi înșine și cu ceilalți. 

Cu Soarele în Gemeni, nu mai luăm lucrurile așa de tare în serios și nu mai suntem tentați să ne scufundăm în profunzimea simțurilor noastre. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL

Perioada cuprinsă între 20 Mai și 21 Iunie ne poate ajuta să ne mai detașăm puțin de unele situații, cu atât mai mult cu cât energia Gemenilor ne aduce și o deschidere către soluții pe care nu le-am luat în calcul până acum. 

Cu Soarele în Gemeni încep să ni se miște rotițele din minte cu o viteză amețitoare și într-un mod ce ne ajută să ne deschidem spre noi posibilități. Suntem invitați să ne conectăm cu ceilalți prin cuvinte, prin creativitate și prin idei noi.

Gemenii ne conectează cu capacitatea noastră de a gândi, de a învăța și de a face conexiuni, de a face schimbări rapide și a manifesta ceea ce ne dorim.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole