Cu toții căutăm liniște și întregire

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 04 iunie 2024, 1042 vizualizari

Copilul care am fost ne conduce viața, uneori. Pentru cǎ, dacă el nu se poate relaxa și bucura, nici noi nu putem. Vreau să zic, noi, cu tot ce suntem, cu toate părțile noastre. 

Copilul care am fost, încă suntem. E cu noi. Se zice că e în interior. Eu am sentimentul că suntem împreună. Peste tot. În interior, în exterior și peste tot. E ceva cuprinzător, ca o energie pe care nu o pot defini, introduce în ceva sau limita.  

Copilul care suntem, încă așteaptă

Sǎ ne întoarcem la el. Să-l vedem. Să-l auzim. Să-l luam înapoi acasă, unde ii este locul, in inima noastră. Orice ar însemna asta. Să-i luam de pe umeri ceea ce încă crede ca e datoria lui sa ducă. Să-l asigurăm de prezența noastră. Și sa nu-l mai abandonam niciodată. Chiar dacă alții au făcut-o.  

Copiii care am fost ne așteaptă. Să-i iubim și să-i primim așa cum nimeni nu a făcut-o niciodată. Poate azi…Sau poate într-o zi…

Eu mi-am dat seama după ani de căutări, că de fapt, asta căutăm. Îmi căutăm copilul. Pe care l-am lăsat în urmă, ca să pot merge mai departe. Pentru că, la un moment dat, a fost prea mult pentru acea fetiță. Mult prea mult.  

Și la un moment dat în viață, am început să caut, să caut, și iar să caut. Căutam ceva ce lipsea. Credeam că știu ce. Dar eu doar simțeam golul. Simțeam lipsa. Și neliniștea. 

Abia ani mai târziu am început sa îmi dau întâlnire cu acea fetiță care am fost. Și a fost o călătorie, un proces. Pas cu pas. Delicat. A fost prima data când am înțeles cum se simte liniștea. În suflet. 

Da, asta căutam cu toții, de fapt. Liniște. Întregire.

-----  
Programul “𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐢 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭” este un program valoros, mai ales ca punct de plecare în procesul de transformare și vindecare, dar și pentru cei care își doresc niște pași coerenți și o structură, chiar și după ce au făcut terapie ani de zile sau au citit și parcurs zeci de cărți, respectiv cursuri.

Acest program te poate ajuta să-ți găsești vocea, să poți face alegerile pe care vrei să le faci, chiar dacă încă îți e teamă ca vei dezamăgi, să poți să te împaci cu părți din trecut care încă te țin captiv, să rămâi cu putere în relațiile de familie și profesionale chiar și atunci când există dezaprobare și dezacord, să fii tu, să apari în orice spațiu cu autenticitate și să vorbești din adevărul tău și din cine ești tu, fără să te mai lași oprit de teamă ca vei fi judecat și respins. Chiar dacă vei fi.

Apasă AICI dacă vrei acces GRATUIT la sesiunea: “𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 ” din programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat”.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe      
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole