Luna Nouă în Scorpion ,13 Noiembrie 2023: Ce-ți dorești cu adevărat?

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 07 noiembrie 2023, 6046 vizualizari

Luna Nouă în Scorpion din 13 Noiembrie se va resimți extrem de intens pentru cei mai mulți dintre noi. Marte însoțeste Luna Nouă iar tensiunea va fi amplificată și de planetele din Taur, semn aflat în opoziție cu Scorpionul.  

Prin urmare, destul de multă tensiune și intensitate în privința emoțiilor noastre, a felului în care ne simțim și a disconfortului. În preajma datei de 13 Noiembrie e posibil să simțim la propriu cum murim și renaștem. Va fi un fel de travaliu emoțional din care se pot naște noi posibilități pe care nu le-am văzut până acum. 

E posibil să apară ceva complet nou, sub forma unor revelații, idei, informații, oportunități la care nu am avut acces până acum.

Așadar, este foarte important să ne concentrăm în preajma Lunii Noi în Scorpion pe dorințele noastre reale, autentice. Pentru că un nou drum se poate deschide acum, putem planta niște semințe, putem articula niște intenții mai aliniate cu cine suntem noi acum și cu adevărul nostru.

Pe măsură ce ne apropiem de Luna Nouă, recomandarea este să ne concentrăm mai mult interiorul nostru decât pe exterior. Să ne luăm mai mult timp și spațiu decât de obicei pentru conexiunea cu noi înșine.

Sunt recomandate activități precum: meditația, dansul, plimbările în natură și mișcarea în general. Toate aceste activități ajută la fluidizarea energiei. 

În luna Noiembrie avem multe planete în semne de pământ și apă, ceea ce înseamnă că energia feminină este foarte prezentă. Sensibilitatea și emoțiile noastre sunt foarte intense. Prin urmare, avem nevoie să ne ajutăm de corp ca să integrăm și să eliberăm ce avem de eliberat.

Sunt benefice ritualurile, consumul de hrană ușoară și apă în cantitate suficientă, utilizarea uleiurilor esențiale pure, terapiile adresate corpului. Unii oameni se vor simti motivați acum să renunțe la un viciu sau la alte obiceiuri nesănătoase.

-----
Orice simțiți că este cel mai profund în interiorul tău, indiferent dacă ești sau nu capabil să faci ceva în privința asta în lumea exterioară, este produsul Lunii tale și al semnului pe care îl ocupă Luna în harta ta natală la momentul nașterii.  

În harta natală, poziția Lunii într-un anumit semn, arată relatia noastra cu mama, cu trecutul, dar si de ce avem nevoie pentru a ne simti in siguranta, care sunt predispozitiile catre a  ne crea propria familie și cum răspundem la chemările noastre interioare în mod instinctiv.
 

Comandă AICI astrograma natală.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole