Luna Plină în Capricorn, 3 Iulie 2023 - energia maturității și a asumării. Viziune pe termen lung

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 01 iulie 2023, 8156 vizualizari

Luna Plină în Capricorn din 3 Iulie este un eveniment astrologic ce aduce atât provocări cât și recompense în viețile noastre. Este o Lună Plină destul de ofertantă prin aspectele pe care le formează cu alte planete. Vorbim despre un context energetic pozitiv, cu auspicii bune, cu speranță și încredere în scopurile noastre pe termen lung. 

Luna Plină în Capricorn vine cu o viziune pe termen lung și cu direcții de acțiune concrete. Va trebui să fim atenți la strategiile pe care le folosim, la rezultatele muncii noastre, la rezultatele acțiunilor noastre pe termen lung. Întrebările pe care ni le aduce în atenție aspectul astrologic de Lună Plină din 3 Iulie sunt următoarele:

Luna Plină în Capricorn este despre determinare, despre responsabilitate și muncă serioasă. Capricornul ia în serios absolut orice proiect, fie că vorbim despre o relație de cuplu, despre o prietenie sau o profesie. Cu Luna Plină în Capricorn ne raportăm la autonomie și autoritate, la un anumit statut, la o anumită valoare socială: “cine sunt eu și care este valoarea mea?”

Această Lună Plină ne duce în direcția dorită, ne poate aduce mai aproape de scopul pe care îl avem de împlinit pentru a atinge succesul. Primim răsplata pentru munca noastră. Deci, pentru aceia dintre noi care ne-am făcut treaba, care am muncit într-o anumită direcție, fie că vorbim despre vindecare, despre profesie, carieră sau mediul de afaceri, mesajul Lunii Pline în Capricorn este acela că vom primi răsplata pentru eforturile depuse. Cei care au fost conștiincioși se vor bucura de roadele muncii lor. 

Luna Plină reprezintă un moment de coacere. Un moment de plenitudine și înflorire. E un moment de apogeu al unor proiecte începute acum ceva vreme, al unor demersuri pe care le-am făcut. Luna Plină în Capricorn deschide noi oportunități, aduce mai multă claritate și ne îndreaptă către rezultate concrete. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole