Mercur în Gemeni, 11 Iunie - 27 Iunie. Deschidere, curiozitate și flexibilitate 

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 09 iunie 2023, 3373 vizualizari

În data 11 Iunie, Mercur iese din Taur și intră în Gemeni, în semnul său de domiciliu. Mercur este responsabil de tot ce înseamnă comunicare, schimburi, deplasări, negocieri, captarea, procesarea si transmiterea informației. 

Din 11 Iunie până în 27 Iunie cât stă în Gemeni, aflându-se pe teritoriul lui într-un semn de domiciliu, Mercur ne susține să comunicăm, să dezbatem, să aflăm informații noi, să fim mai sociabili, curioși si mai deschiși către lume. 

De asemenea, în perioada în care Mercur se află în Gemeni putem vorbi și despre o îmbunătățire a comunicării în relațiile cu ceilalți. Să devenim conștienți de faptul că putem schimba puțin abordarea și ne putem exprima diferit. Exprimarea aceasta diferită se poate traduce prin mai multă coerență și mai multă deschidere în comunicarea cu ceilalți. De exemplu, putem aborda subiecte de care ne-am ferit până acum, putem cere, întreba, căuta ce avem nevoie să știm. Accesul la informație este mai facil si mai rapid. 

Perioada cu Mercur în Gemeni este favorabilă si pentru promovare, vânzări, publicitate. E timpul să ieșim din umbră, să ne transmitem mesajul, povestea, cunoștințele. Este foarte posibil ca cei din jurul nostru și nu numai, să nu aibă cunoștință despre domeniul în care activăm din punct de vedere profesional. Dacă oamenii nu știu ce facem noi, nici nu au cum să ajungă la noi. Indiferent de domeniul de activitate al fiecăruia, în perioada 11 Iunie - 27 Iunie cât timp Mercur va sta în Gemeni, să căutam să fim mai deschiși si mai flexibili. 

Mercur în Gemeni ne poate face să devenim nerăbdători cu cei care se exprimă mai lent sau care par că nu au logică și coerență în exprimare. De asemenea, există posibilitatea să ne plictisim mai ușor de unele activități pe care altădată le făceam cu plăcere, pentru că Mercur în Gemeni ne poate face să absorbim mai ușor informația, să trecem mai repede prin unele capitole pe care le-am mai parcurs. 

Avem suficient timp pe perioada tranzitului planetei Mercur prin semnul Gemeni să ne folosim de puterea cuvintelor și de logică. Să ne folosim de informații, să facem scheme de tot felul și să comunicăm mai mult și mai bine. De asemenea, e un moment favorabil pentru negocieri, tratative si discuții de tot felul. Atenție însă la tendința de a fi superficiali sau pripiți în decizii

Acum e momentul să luăm mereu în considerare mai multe posibilități de alegere și asta ne deschide mult perspectiva asupra unor situații de viață, însă ne poate și deruta (avem prea multe posibilități și devine greu să facem alegeri). 

Până pe 27 Iunie, ne poate crește și apetitul pentru studiu. Suntem mai curioși si putem găsi metode interesante sau căi noi de cunoaștere. E momentul potrivit să ne înscriem la un curs nou, să achiziționăm cărți, să citim, să scriem și să ne mișcăm mai mult, la propriu și la figurat. 

Când Mercur se află în Gemeni, putem fi deficitari în ce privește ascultarea, așadar să fim atenți la detaliile care ne pot scăpa și la interpretările pripite pe care le putem da informațiilor pe care le auzim sau citim. Una peste alta, Mercur în Gemeni aduce mai multă jovialitate, flexibilitate și deschidere, în comunicare, gândire și atitudine. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole