Luna Plină în Săgetător, 4 Iunie 2023. Noi posibilități de cunoaștere și expansiune

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 30 mai 2023, 7519 vizualizari

Luna Plină în Săgetător din 4 Iunie vine cu un sentiment de agitație și rapiditate, avem senzația că întâmplările și evenimentele se derulează cu viteza luminii. Totul pare că se accelerează în preajma Lunii Pline în Săgetător creându-ne senzația că nu putem ține pasul cu tot ceea ce se întâmplă și cu viteza cu care se mișcă lucrurile și gândurile noastre. Practic vin o mulțime de informații, direcții și idei către noi, iar viteza cu care acestea se derulează ne poate coplesi. 

Fiind activată axa Gemeni - Săgetător, două dintre cele mai comunicative și mai gânditoare semne ale zodiacului vom avea senzația că ne trec prin minte, în același timp, milioane de gânduri. Nu este exclus să simțim că pur și simplu, ne explodează capul de la atâtea gânduri, idei și discuții. 

Recomandarea în această perioadă este să privim cu discernământ toate informațiile pe care le primim și să alegem ceea ce este potrivit pentru noi, să delimităm cu claritate adevărul de ficțiune. Din tot ceea ce auzim și din tot ce se întâmplă, să extragem doar acele informații care merită atenția noastră și care ne sunt cu adevărat folositoare. 

Freamăt și agitație mentală 

În perioada de Lună Plină în Săgetător este posibil să vină o avalanșă informațională, cu multe știri, vești și surprize, atât în aproprierea noastră cât si la nivel colectiv, peste tot în lume. 

Agitația mentală si freamătul se vor simți pretutindeni. Parcă toată lumea vrea să se exprime în același timp, fiecare pare să aibă ceva de spus, ceva de întrebat. Ne putem trezi că toată lumea caută pe toată lumea și nu ar fi exclus ca în preajma zilei de 4 Iunie să ne contacteze persoane cu care nu am mai interacționat demult, care dintr-o dată au ceva de spus, de întrebat sau de împărtășit. 

Atenție la gradul de exaltare și entuziasm 

Va trebui să fim extrem de atenți la tot ceea ce vine către noi, pentru a ne putea păstra direcția și esența. Putem fi foarte ușor atrași în poveștile și proiectele celorlalți și se recomandă prudență și atenție maximă în privința gradului de entuziasm personal. În perioada de Lună Plină în Săgetător avem tendința de a cădea foarte ușor într-o stare de exaltare care nu e neapărat sănătoasă. 

Încântarea ne determină să ne avântăm în niște direcții care nu sunt neapărat trecute prin filtrele proprii și am putea regreta ulterior că ne-am grăbit cu un răspuns sau o decizie. Deci, să fim atenți la exaltarea asta care ne scoate din echilibru și ne poate duce pe niște pajiști care par așa frumoase, colorate și verzi, pentru că riscăm, în cele din urmă, să ne trezim de unii singuri pe acolo. 

Cunoaștere, studiu și inspirație 

Dacă suntem suficient de centrați și de atenți la mesajele care vin spre noi perioada Lunii Pline în Săgetător, putem observa că ni se deschid noi canale de cunoaștere și noi perspective. 

Pentru unii dintre noi, Luna Plină în Săgetător se poate dovedi un moment de inspirație, legat de învățare,  cunoaștere, integrare a ceva ce era absolut necesar pentru a merge mai departe. Va apărea contextul, informația sau persoana, care va aduce fix acea piesă lipsă dintr-un puzzle. 

Explorare, călătorii și cheltuieli neprevăzute 

Dorința de a descoperi locuri noi, de a călători și de a explora va fi extrem de prezentă în preajma zilei de 4 Iunie. Vorbim totuși despre o Lună Plină în semnul Săgetător, iar Săgetătorul este un explorator. Vom avea impulsuri puternice de a ieși din spațiul cunoscut, din rutina zilnică, din tot ceea ce știm noi, dorindu-ne să experimentam altceva. Ar fi bine să dăm curs acestor impulsuri cu mențiunea că este important să fim atenți la excese. Să nu ne avântăm în cheltuieli extravagante și excesive, să nu luăm decizii pripite în privința finanțelor, deși va exista această tentație. 

Așadar, este de preferat să dăm curs impulsului de a explora locuri noi, cunoștințe sau procese de învățare noi. Dacă ne vom simți inspirați să facem ceva nou, să călătorim într-un loc nou, să ieșim din țară chiar și pentru o perioadă scurtă, va trebui să acționăm în direcția pe care ne-o dorim. 

Ori de câte ori este prezentă această energie a Săgetătorului, primim un soi de activare, de ajutor, în a căpăta o altă percepție mai îmbunătățită și expansionată asupra propriei realități, prin contactul cu alte lumi, alte civilizații sau alte obiceiuri.

Această Lună Plină în Săgetător va fi una extrem de interesantă și de agitată dar va aduce și foarte multă cunoaștere, expansiune și transformare interioară. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole