Tu ce gânduri hrănești și ce creezi cu ele?

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 22 mai 2023, 1238 vizualizari

Când începi o călătorie de transformare, este important să privești cu luciditate și acceptate fiecare etapă prin care treci. În momentul în care conștientizezi că întreg procesul presupune atât suișuri cât și coborâșuri, drumul spre autocunoaștere si acceptate devine mai lin. 

Dacă la începutul acestei călătorii te-ai așteptat să fie numai pace, bucurie și stare de bine, vei fi dezamăgit/ă pentru că transformarea nu e despre a ajunge într-un loc unde nu mai există durere și probleme. Acestea vor exista în continuare.

Ce apare diferit însă, în timpul procesului de transformare, este ca e ca și cum ai urca pe o spirală și cu fiecare pas în evoluția ta, crește  și nivelul de conștiință, capacitatea de auto-observare, iar atitudinea ta în fața provocărilor se schimbă pentru ca deții mult mai multe instrumente cu ajutorul cărora poți gestiona întreg procesul. 

Vei constata că pe măsură ce evoluezi, procesul de manifestare va deveni mult mai ușor. 

Așadar, materializarea se produce mult mai repede și e important, de asemenea, să fim atenți la gândurile care ne trec prin minte. De fapt, să fim conștienți ce gânduri hrănim cu energia noastră. Într-o singură zi, ne pot trece zeci de mii de gânduri prin minte, sugestia este să observăm acele gânduri care persistă. Si ca să ne fie mai usor, este bine să păstrăm un jurnal în care să scriem acele gânduri și intențiile pe care dorim să le manifestăm.

În procesul de transformare este important să fim atenți la propria energie, să ne concentrăm pe relația cu corpul și mai ales pe ideea de a fi în corp și să ne conectăm, cât de des putem, cu natura.

Nicoleta Svârlefus    
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 Astro Shop

Cele mai noi articole