Jupiter în Taur, 2023 - 2024. Expansiune, Abundență, Stabilitate

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 09 mai 2023, 18819 vizualizari

Pe 16 Mai 2023, planeta Jupiter intră în zodia Taur și va sta acolo aproximativ un an, până în 25 Mai 2024Cuvintele cheie care descriu cel mai bine tranzitul planetei Jupiter în semnul Taur sunt: bani, abundență, corp, pace interioară, resurse, natură, simplitate, plăceri.

Dacă ar fi să trasăm câteva direcții principale, în ceea ce privește tranzitul lui Jupiter în Taur, una dintre preocupări va fi în zona finanțelor și a abundenței. Este important să identificăm ce înseamnă abundența pentru fiecare dintre noi, ce înseamnă să ne simțim în abundență și să ne uităm dacă este necesar să ne schimbăm unele convingeri despre bani și să depunem eforturi în această direcție.

În situația în care va fi nevoie să mai învățăm câte ceva despre mediul de afaceri, despre dezvoltarea profesională sau despre bani, tranzitul lui Jupiter în Taur este momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Jupiter ne ajută să ne extindem orizonturile, să ne extindem posibilitățile, inclusiv cele de învățare, astfel încât să ne creștem nivelul de prosperitate și abundență. 

Dacă Jupiter ar vorbi: "îți voi da atât cât te vor lăsa convingerile tale să primești"

Jupiter oferă în măsura în care suntem dispuși să primim, în măsura în care convingerile noastre personale ne permit să primim. Ceea ce înseamnă că nicio perioadă de criză financiară nu a fost la fel pentru toată lumea, nu e niciodată criză pentru toți. Iar aici, propriile convingeri, atitudinea și punctele de vedere fac diferența. 

Jupiter în Taur ne spune chiar așa: dacă ai încredere, dacă te uiți la posibilități, dacă ești atent în direcția în care poți crește, la resursele pe care le poți folosi, la abilitățile și punctele tale forte pe care le poți pune la treabă, astfel încât să îți expansionezi viața din punct de vedere financiar, n-ai decât să prosperi. Calea este liberă, trebuie doar să ai încredere. 

Prosperitatea, pentru semnul Taur, înseamnă în primul rând stabilitate și siguranță. Deci, cu toții ne vom dori în următorul an să avem o anumită coerență, să fim în flux, să avem o anumită fluiditate, o anumită liniaritate, să nu mai fim când sus, când jos, să nu mai avem vârfuri și căderi din punct de vedere financiar. 

Atenție la excese 

Jupiter în Taur ne ajută să ne stabilizăm resursele. Riscul este autoindulgența, excesele și exagerările. Iar când ne gândim la semnul Taur, aceste exagerări pot face referire la plăceri, la confort, la mâncare bună și…lene.

Tendința va fi de a ne satisface prea multe plăceri și de a crea dezechilibre. Vom fi tentați să cheltuim mult pe lucruri scumpe, pentru că nu-i așa, semnul Taurului este și despre lux. 

În același timp, Jupiter în Taur ne învață să ne bucurăm mai mult de viață, de lucrurile simple, de natură și de noi înșine. Prudența este o caracteristică la care va trebui să fim atenți, când vine vorba de modul în care cheltuim orice fel de resurse în perioada 16 Mai 2023 - 24 Mai 2024, cât timp planeta Jupiter se află în semnul Taur. 

Transformă-ți talentul în sursă de venit 

Jupiter în Taur ne va ajuta să explorăm și să exploatăm anumite talente și abilități pentru a aduce această prosperitate în viața noastră. Să ne uităm cum putem să ne folosim mai bine de toate darurile pe care le avem și să le punem la treabă și, de ce nu, să ne transformăm pasiunile în surse de venit. Sigur, răbdarea va fi elementul cel mai important în proces, pentru că Taurului nu-i place graba. Cu Jupiter în Taur va trebui să ne concentrăm pe o muncă temeinică și serioasă, să facem treaba ca la carte, astfel rezultatele nu vor întârzia să apără. 

Corp armonios și sănătos 

În următorul an, relația cu corpul nostru va căpăta din ce în ce mai multă importanță, în sensul de a ne simți în corp și de a fi într-o relație de prezență cu corpul, cu emoțiile și nevoile noastre. De asemenea, e necesar să fim atenti la obiceiurile pe care le avem, să ne ocupăm mai serios de blocajele emoționale și să descoperim cum acestea se oglindesc la nivelul corpului fizic.

Pe perioada șederii planetei Jupiter în zodia Taur ne vom concentra pe activități care ne vor ajuta să ne armonizăm relația cu corpul. Pentru că Jupiter în Taur ne predispune la excese, va trebui să fim atenți la creșterea în greutate.

Este posibil ca cei mai mulți dintre noi să se confrunte cu creșteri în greutate în următorul an. Cei care au deja probleme cu excesul de kilograme au posibilitatea să rezolve această relație dizarmonioasă cu corpul sau pot să descopere ce este în spatele acumulării de kilograme. 

Pace interioară și echilibru 

Cu Jupiter în Taur, pentru cei mai mulți dintre noi, devine prioritară pacea interioară. Devenim conștienți că dincolo de toate dorințele noastre stă dorința sufletului. Începem să prețuim din ce în ce mai mult liniștea, pacea interioară, conștientizând în cele din urmă că doar așa putem fi în armonie. 

Jupiter în Taur ne poate ajuta să ne găsim în sfârșit liniștea, să găsim un soi de echilibru, să ne așezăm în interiorul nostru, să aducem la locul lor niște piese de puzzle, astfel încât să simțim că în sfârșit ne găsim liniștea. Ca să sprijinim acest proces, să ne oprim din când în când, să privim natura, să ne plimbăm, să ne bucurăm de soare. Punem pe pauză periodic toate activitățile și învățăm să punem preț pe liniștea noastră interioară.

Nicoleta Svârlefus  

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole