Mercur își reia mersul direct în Taur, 15 Mai 2023. Claritate și soluții financiare

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 09 mai 2023, 10665 vizualizari

Dacă în perioada 21 Aprilie - 15 Mai, perioadă  în care planeta Mercur a retrogradat în semnul Taur, ați experimentat întârzieri, încetiniri ale proiectelor, sincope în comunicare, pierderi de bani sau blocaje în investiții, aveți răbdare. 

După data de 15 Mai, când planeta Mercur își reia mersul direct prin semnul Taur, se deblochează încet, încet lucrurile și ni se mai limpezește mintea. Vom avea mai multă claritate, mai mult pragmatism și simt practic când vine vorba despre administrarea finanțelor și a resurselor de orice natură. Urmează o perioadă fertilă pentru orice fel de proiecte, negocieri, situații ce țin de comunicare sau tranzacționare. Deci, dacă vreți să cumpărați sau să vindeți ceva nu este recomandat să faceți acest demers înainte de data de 15 Mai. 

După 15 Mai, dar mai ales după 1 Iunie (când Mercur iese din umbra retrogradării) este indicată semnarea de documente, vânzarea și cumpărarea de proprietăți sau bunuri. Imediat după această dată pot veni și soluțiile pe care le-am tot așteptat, fie că vorbim despre soluții în zona financiară, deblocări în afaceri sau în sfera profesională.  

Este important să privim cu pragmatism și cumpătare, să prioritizăm lucrurile și să ne centrăm pe ceea ce este cu adevărat important pentru noi. Dacă în perioada lui Mercur retrograd am fost tentați sub impulsul momentului să cheltuim unele sume de bani, când Mercur revine în mers direct vom deveni mai atenți cu propriile finanțe. 

Pentru mulți dintre noi, perioada care începe pe 15 Mai, va fi una deosebit de bună pentru a crea strategii mai eficiente din punct de vedere al modului în care sunt cheltuiți banii și în care sunt gestionate veniturile. Cei care vor să pună la punct un plan de acțiune în afacerea lor, cei care vor să pună cap la cap niște idei în privința finanțelor, vor fi mult mai coerenți în această perioadă. Deci, dacă suntem mai centrați pe ceea ce ne dorim să obținem în zona finanțelor, vom avea de câștigat pe termen lung și vom vedea rezultate bune și frumoase. Totul este să luăm lucrurile pas cu pas, pentru că semnul Taur este cel care merge încet, care construiește cărămidă cu cărămidă. Și cu muncă.

Cu Mercur în mers direct prin semnul Taur, nu mai vorbim despre grabă. Cine se grăbește s-ar putea să nu aibă rezultatele așteptate. Cine va avea de gând să dea tunuri peste noapte sau să aibă idei de îmbogățire rapidă nu va avea sorți de izbândă. Cu Mercur în mers direct în Taur,  vorbim despre așezare interioară, despre calm, prudență, pași mici și răbdare.

Nicoleta Svârlefus 

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole