Soare în Gemeni: 21 Mai - 21 Iunie 2023. Optimism, flexibilitate, comunicare, negociere

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 19 mai 2023, 6016 vizualizari

Pe 21 Mai, Soarele a intrat în semnul Gemeni ceea ce înseamnă că până pe 21 Iunie vom da dovadă de mai mult optimism și de mai multă flexibilitate. Când vorbim despre energia zodiei Gemeni ne gândim și la o paletă mai largă de opțiuni pe care le putem lua în calcul, în toate privințele.

Așadar, în perioada 21 Mai - 21 Iunie, vom fi dispuși să privim în mai multe direcții, să nu ne mai luăm așa tare în serios, atât pe noi cât și pe ceilalți și să găsim soluții la unele probleme cu care ne-am confruntat în ultima vreme. Sezonul Gemenilor este despre comunicare, despre scris, studiu, deplasări pe distanțe scurte, mișcare, plimbări, distracție. Soarele în Gemeni ne îndeamnă să ieșim să luăm aer, să ne întâlnim cu prietenii, cu rudele, să schimbăm idei și impresii, să împărtășim experiențe și să fim curioși și flexibili.  

În sezonul Gemenilor avem de câștigat dacă nu ne mai luăm așa de tare în serios si dacă devenim mai versatili și mai deschiși spre oportunitățile ce ne apar în cale. Se deschide un sezon al flirturilor și al ideilor de tot felul. Zodia Gemeni este despre comunicare. Dacă vrei să te apuci de scris o carte, un articol, sa-ti faci un blog sau să studiezi ceva anume și ai tot amânat, acum e momentul cel mai potrivit. 

Semnul Gemenilor este și despre negociere, vânzare și tranzacționare. Se spune despre persoanele născute în zodia Gemeni că știu să vândă precum respiră, energia aceasta de vânzător și negociator fiind la ea acasă aici. Practic, Gemenii știu să se vândă și pe ei înșiși. 

Începând cu 21 Mai, timp de o lună de zile, cât Soarele va sta în semnul Gemeni, cu toții vom avea de învățat câte ceva despre vânzare, negociere și comunicare. Vom identifica modalități de a ne vinde mai ușor serviciile, de a ne promova, de a găsi strategiile și oamenii potriviți care să ne ajute să ieșim în față. Chiar dacă nu suntem cei mai buni vânzători, în sezonul Gemenilor vom găsi soluții care să ne ajute să ne perfecționăm abilitățile în direcția asta, la tot pasul. 

Soarele în Gemeni deschide pentru noi toți o perioadă mai senină, mai optimistă și mai flexibilă în toate privințele. 

Nicoleta Svârlefus  

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole