Conjuncție Soare - Uranus în Taur, 8 - 10 Mai 2023. Revelații puternice și schimbări neașteptate!

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 07 mai 2023, 16457 vizualizari

Tranzitul Soarelui în conjuncție cu Uranus se poate manifesta sub forma unor schimbări neașteptate în viețile noastre. Va trebui să-i acordăm planetei Uranus o atenție sporită în preajma zilei de 9 Mai. Ori de câte ori Uranus intră în scenă apar surprizele, șocurile, salturile de conștiință, trezirile bruște la realitate. Pot apărea revelații puternice sau conștientizări pe care nu le-am mai avut până acum. 

Soarele în conjuncție cu Uranus aduce acea lumină în anumite aspecte din viețile noastre, din interiorul nostru și, dintr-o dată, ceva se schimbă radical. Ne oferă o perspectivă complet nouă asupra lucrurilor și căpătăm un alt nivel de înțelegere. 

Conjuncția Soare - Uranus vorbește și despre expresie de sine, despre cine suntem noi și cum ne manifestăm în această lume. Ce impresie facem, cât de ingenioși și creativi suntem. Planeta Uranus ne lansează o invitație să fim mai îndrăzneți în ceea ce privește manifestarea cu originalitate a propriei esențe. Este foarte posibil ca unii dintre noi să experimenteze o nevoie puternică de libertate și să facă niște alegeri care să îi elibereze de anumite constrângeri.

De asemenea pot apărea în fața noastră posibilități pe care nu le-am văzut până acum, posibilități de expansiune, posibilități de exprimare, posibilități de expresie de sine. Nu vorbim neapărat de exprimarea aceea prin cuvinte ci mai degrabă de acel mod de a ne arăta lumii altfel decât am făcut-o vreodată, cu mai multă elocvență, curaj și farmec personal.

Acest lucru nu a fost posibil până acum, pentru că, fie am experimentat unele blocaje legate de comunicare fie nu am îndrăznit să ne aratam într-un mod autentic din cauza unor frici, inhibiții sau stări interioare neexprimate. 

Taurii sunt primii chemați la apel în această perioadă. Este posibil ca nativii zodiei Taur să simtă din plin acest această întâlnire dintre Soare și Uranus. Dar toti avem undeva în harta natală Taurul, așa că e posibil să simțim o nevoie acută de a experimenta ceva nou, ceva diferit. Vom simți că este momentul să traim diferit, sa privim dintr-un loc diferit la cine suntem si la viata noastra. 

Conjuncția dintre Soare și planeta Uranus vine precum o sclipire de geniu, ca o soluție ce apare de nicăieri, ca o rezolvare miraculoasă a unei probleme mai vechi. Dacă simțeai că ceva pare să nu se mai rezolve, îți apare soluția la care nici măcar nu te-ai gândit. E posibil ca în această perioadă să apară în calea ta oamenii și posibiltățile de care aveai nevoie. Vin la locul potrivit, cu informațiile potrivite. Poți primi resursele sau informațiile printr-un cuvânt, printr-o privire sau printr-un mesaj citit într-o carte. 

Vom fi tentați să păstrăm direcția pe care o știm noi, să ne dorim ca lucrurile să se întâmple așa cum le-am plănuit dinainte și sa fim reticenți în privința schimbării. Însă când vine vorba despre planeta Uranus e ca și cum am adormi într-un loc și ne-am trezi în altul. Schimbarea este atât de bruscă și de neașteptată încât nici nu avem timp să ne pregătim. 

Schimbarea adusă de conjuncția dintre Soare și planeta Uranus nu este pentru oricine ci doar pentru cei care au putină flexibilitate, mobilitate mentală și deschidere la nou. Această conjuncție aduce un nivel nou de conștiință, o trezire la nivel de mentalitate și o adaptare din mers la schimbare. 

Nicoleta Svârlefus 

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole