Marte în Fecioară: 10 Iulie - 27 August 2023. Progres și eficiență pentru cei organizați și atenți la detalii

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 04 iulie 2023, 9566 vizualizari

Marte este o planetă importantă, esențială în ceea ce privește curajul, acțiunea, modul în care facem lucrurile, felul în care obținem ce ne dorim în viață. Din 10 Iulie până în 27 August, Marte se află în Fecioară. Acest eveniment va aduce o schimbare de energie semnificativă.

Dacă până pe 10 Iulie, cât timp Marte încă se află în Leu, am fost preocupați de recunoaștere, de modul în care ne expunem sau de cât de vizibili suntem pentru ceilalți si am căutat să facem lucrurile într-un mod elocvent și în forță, odată cu intrarea lui Marte în Fecioară atenția noastră se va muta pe detalii, pe organizare, muncă și disciplină. 

Marte în Fecioară ne aduce ordine și funcționalitate în acțiuni. Păstrăm în viețile noastre doar ceea ce este eficient și sănătos pentru noi. Marte în Fecioară vine cu o curățenie generală și cu niște angajamente pe care va trebui să le respectăm. Devenim mai conștiincioși, mai serioși și mai pragmatici. Cu Marte în Fecioară, ne îndreptăm atenția către zonele din viața noastră unde e nevoie de ordine. Unde este nevoie să eliminăm anumite lucruri care nu ne mai sunt de folos, care nu mai funcționează pentru noi? 

Acolo unde am tot amânat să ne ocupăm de aspectele inconfortabile, fie că vorbim despre ordinea din casă, de la business, din laptop și chiar din relațiile cu ceilalți, Marte în Fecioară ne pune serios la treabă. Pentru unii dintre noi, care nu suntem obișnuiți să ne uităm la detalii, acest tranzit va fi unul extrem de provocator.

Toți cei care privesc lucrurile în ansamblu și au o viziune ideologică despre viață vor fi puși în situația de a crea strategii, de a fi atenți la acele situații și detalii care funcționează cu adevărat. Pentru că Marte în Fecioară asta face, ne invită să ne uităm mai atent și să îmbunătățim/corectăm ceea ce nu funcționează.

Fecioara este despre muncă, despre sănătate și o anumită igienă a vieții. Așa că e bine să ne uităm la cum ne trăim viața de zi cu zi și la modul în care ne afectează obiceiurile pe care le avem, traiul zilnic. Când vorbim despre Marte în Fecioară toate aspectele și amănuntele sunt luate în considerare. Deci, cei care se vor adapta și vor îmbrățișa această abordare, vor avea de câștigat pentru că vor vedea progrese mari în muncă, în activitatea profesională, rezultate în ceea ce privește sănătatea emoțională sau sănătatea corpului fizic. 

Marte în Fecioară vine cu un sentiment de ușurare și de eliberare în propria casă, în propriul spațiu în care trăiesc, în propriile relații, pentru cei dispusi să-și facă treaba pe care stiu demult că o au de făcut. Atunci când ești atent și preocupat de ceea ce te înconjoară, te uiți în jur și elimini tot ce nu funcționează, creând astfel mai mult spațiu în care devii mai eficient. Unul dintre cuvintele preferate ale semnului Fecioară este: eficiența. Procedurile, planurile, agenda sunt instrumentele cu care operează Fecioara. 

Vom acorda o atenție sporită eficienței pe care o avem în muncă sau în relații. Ne vom întreba dacă anumite relații aduc vreun beneficiu sau vreo valoare în viața noastră. Dacă contribuie în vreun fel la cine suntem noi astăzi și la cum ne dorim noi să trăim. Sunt sănătoase aceste conexiuni pe care le-am creat? Este sănătos felul în care relaționăm și trăim, la propriu?

Perioada 10 Iulie - 27 August va fi propice reașezării vieții pe niște baze mai sănătoase din toate punctele de vedere. Desigur, există riscul să muncim mai mult decât de obicei, cu Marte în Fecioară. Deci, e important să nu uităm să ne și relaxăm, să ne dăm câte un răgaz uneori și mai ales să stabilim priorități clare. Să hotărâm ce este esențial pentru noi și unde vrem să ajungem. 

Marte în Fecioară este despre modul în care ne structurăm și ne organizăm agenda, despre felul în care ne stabilim prioritățile și despre modul în care ne folosim timpul. Este o invitație de a lua în calcul mai multe posibilități și strategii și de a privi în mai multe direcții cu mai multă claritate. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole