Soare în Leu: 23 Iulie - 23 August 2023. Creează-ți o viață care te onorează

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 17 iulie 2023, 7535 vizualizari

Între 23 Iulie și 23 Augus, Soarele va fi în Leu. E aglomerație mare în semnul Leu, acolo aflându-se deja Venus, Luna Neagră și Mercur. 

Este energie destulă pe "strada" Leului, și ori de câte ori Soarele este în Leu, treaba noastră este să ne uităm cum putem întrupa mai bine strălucirea, curajul, onoarea, demnitatea, generozitatea și unicitatea. 

Intrarea Soarelui în Leu reprezintă acea perioada din an care ne invită să ne acordăm mai multă atenție, să ne valorizăm mai mult, să ne prioritizăm și să ne amintim curajul de a străluci, chiar dacă asta necesită alegeri inconfortabile. Să nu mai așteptăm așa de mult de la alții, să ne uităm la valoarea noastră personală și să descoperim o cale de a ne manifesta darurile în lume. Iar pentru asta probabil va trebui să învățăm să punem limite, să spunem mai multe NU-uri pentru acele lucruri care sunt în contradicție cu valorile și viziunea noastră.

În general, Soarele în Leu aduce destul de mult optimism, energie și vitalitate. Avem mai mult chef să facem lucruri, chiar dacă nu avem toată lejeritatea pe care ne-am dori-o, având în vedere aspectele tensionate cu planetele din Taur.  Va fi nevoie de efort, de determinare, dar va merită cu vârf și îndesat, pentru că beneficiile/rezultatele pe care le vom accesa ne vor umple cu mai multă lumină inimile și viața.

Asadar, primim o gură de aer și o infuzie de curaj de care putem acum să profităm din plin. Cu Soarele în Leu ne simțim motivați să trecem la acțiune, să ne câștigăm respectul și să strălucim. De fapt, să ne creăm o viață care ne onorează.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole