Luna Nouă în Leu - 16 August 2023: Ghidare Divină pentru o etapă nouă de viață

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 09 august 2023, 13336 vizualizari

Luna Nouă în Leu din 16 August ne îndeamnă să privim către acea parte de lumină din noi, către cine suntem noi în esență. Leul este despre radianță și iubire, despre inimă și despre dorințele noastre cele mai arzătoare. Luna Nouă în Leu este o invitație să privim către locul din care putem străluci natural, din centrul ființei noastre.

În preajma datei de 16 August este important să fim atenți la mesajele subtile, la ceea ce ne aduce inspirație, la vocea inimii noastre.

Pentru fiecare dintre noi, inspirația poate veni în diferite forme, așadar este important să privim acest fenomen de Lună Nouă în Leu dintr-un spațiu de creație extraordinar în care pur și simplu mesajele ne pot atinge într-un fel care să miște întreaga ființă într-o nouă direcție. Adică ți se arată pur și simplu, în ce direcție este nevoie să o iei, care e lucrul care te împlinește cel mai mult, ce te bucură și ce anume îți face inima să cânte efectiv. 

Cu Luna Nouă în Leu este important să aducem strălucire, vitalitate, prospețime și creativitate în orice aspect din viața noastră. 

În preajma Lunii Noi, cu câteva zile înainte și câteva zile după, este important să stăm mai mult cu noi. Să avem un spațiu pe care îl creăm doar pentru noi, să avem timp să facem acele lucruri care ne plac și să le facem pe îndelete, să ne tratăm pe noi înșine cu răbdare și blândețe. 

Practic, să lăsăm cumva Universul să ne vină în ajutor, să ne deschidem pentru a primi mesajele de care avem cea mai mare nevoie. Este o perioadă excelentă pentru a cere ghidare Divină. Recomandat este să fim atenți la toate mesajele care vin pe căi subtile și ajung la noi într-o formă care trezește ceva în interiorul nostru.  

Poate fi o sămânță care se plantează în preajma zilei de 16 August și care va da roade mai târziu. Să nu ne așteptăm să ne vină inspirația și totul să se întâmple rapid.

Cu Luna Nouă în Leu vorbim despre un nou început, în sensul că uneori acest început poate să însemne chiar punctul de dinainte de creație, adică este acel spațiu în care ne așezăm pentru a deveni o versiune potrivită pentru ceea ce urmează să creăm. Pentru un salt, o nouă etapă, un nivel următor.

Pentru unii dintre noi se poate simți doar ca o recalibrare interioară pentru a genera ceea ce este potrivit. Fie că vorbim despre relații, despre proiecte personale sau profesionale, despre hobby-uri sau talente, Luna Nouă în Leu vine cu acea schimbare de care avem cu adevărat nevoie acum. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole