Mercur în Fecioară (28 Iulie - 4 Octombrie). Detalii, gândire analitică, soluții

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 24 iulie 2023, 6667 vizualizari

Mercur intră în Fecioară pe 28 Iulie și va sta in acest semn până pe 4 Octombrie 2023. Fecioara este semnul pe care Mercur îl iubește cel mai mult pentru că este semnul său de domiciliu și de exaltare în același timp. Perioada pe care planeta Mercur o va petrece în semnul Fecioară va fi una binevenită pentru noi toți, aducându-ne clarificări și răspunsuri îndelung așteptate.

Cu Mercur în Fecioară vom fi mai disciplinați, mai ordonați, mai focusați pe activitățile noastre și mai atenți la detalii. De asemenea, va fi o perioadă care ne va aduce mai multă eficiență, capacitate de analiză, coerență și disciplină în comunicare și în gândire. Modul de transmitere a informațiilor va deveni mai fluid și mai eficient sau cel putin ar fi bine să intenționăm acest lucru.

Perioada 28 Iulie - 4 Octombrie reprezintă un moment excelent pentru toți cei care vor să-și facă un plan de bătaie, care vor să afle niște informații, sa clarifice prin comunicare anumite disensiuni sau vor să își pună ordine într-un business. Tranzitul lui Mercur în Fecioară vine cu oportunități legate de crearea unor strategii coerente și de punerea în ordine a unor idei legate de dezvoltarea în anumite domenii. 

Practic, este o perioadă în care toți ne vom pune ordine în gânduri și vom avea continuitate și coerență în ceea ce facem. Cu Mercur în Fecioară reușim să facem diferența între ceea ce este practic și util și ceea ce este complet nefolositor. Vom reuși să triem informațiile, selectând doar ceea ce este util cu adevărat. Cu Mercur în Fecioară, au de câștigat toți aceia care iau decizii practice și raționale, pragmatice și funcționale.

Fără emoții, judecând la rece, facem alegeri pentru binele nostru. Pentru o viață mai sănătoasă la toate nivelurile. Urmărim rezultate măsurabile, palpabile. Suntem mai conștienți de ceea ce creează alegerile noastre. Ne e mai ușor să vedem ce avem nevoie și să alegem în consecință. Vrem mai multă ordine. De aceea, probabil ne vom revizui inclusiv obiceiurile care au impact la nivelul sănătății și echilibrului interior.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole