Luna Nouă în Fecioară (15 Septembrie 2023): Cum ne putem îmbunătăți viața

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 10 septembrie 2023, 6633 vizualizari

Luna Nouă în Fecioară din 15 Septembrie ne duce cu gândul la sfințenie și puritate. În general, când vorbim despre Fecioară, vorbim despre curățenie în toate sensurile, dar și despre vindecare, muncă și mai ales despre a fi în serviciu.  

Această Lună Nouă în Fecioară ne aduce în contact cu o anumită sfințenie din interiorul nostru și din tot ce există în Univers. Practic, reprezintă într-o formă sau alta un soi de curățare interioară ce ne poate oferi acces la lumina care există în fiecare. Însă, Fecioara este și despre moralitate, critică, judecată, despre dorința de a imbunatati tot ce atinge, de a-i schimba pe ceilalți, despre perfecționism, despre a căuta defecte și greșeli în orice și în oricine. 

Există posibilitatea, ca pe măsură ce ne apropiem de Luna Nouă în Fecioară, să ne concentrăm mai mult pe lipsuri și pe greșeli și să tot încercăm să le corectăm. Cel mai mare risc este să facem asta cu noi, să vedem numai ce lipsește, ce e greșit, ce e de îmbunătățit. Avem tendința să credem că nu suntem suficient de buni, să ne autoevaluăm sever și să ne sabotăm. 

Cel mai mare risc, atunci când este activată energia Fecioarei este acela de a ne compara cu ceilalți. Aceste comparații nu ne ajută la nimic și ne fac să ne simțim mici și neînsemnați. Ori de câte ori apar astfel de stări este important să ne conectăm cu acea parte luminoasă și pură din noi și sa accesăm un spațiu în care există blândețe față de noi înșine. Poate că am fi putut face un anumit lucru mai bine, dar asta nu înseamnă că nu suntem buni. Este important să nu ne identificăm cu fiecare neajuns, cu fiecare greșeală, cu fiecare lucru pe care nu l-am făcut așa cum ne-am fi așteptat. La fel de important este să nu judecăm nici comportamentele sau acțiunile celorlalți, chiar dacă acestea nu ne sunt pe plac. 

Luna Nouă în Fecioară deschide un spațiu pentru o nouă formă de a ne manifesta experiența și abilitățile personale. Ne ghidează cumva către misiunea noastră personală. Vorbim despre un salt către un spațiu ce se deschide pentru a ne oferi noi perspective și posibilități în plan personal și profesional. Unii își pot schimba locul de muncă în preajma zilei de 15 Septembrie, alții pot primi o propunere pentru un proiect nou, sau chiar pot crea sau inventa ceva complet nou. 

Este important să luăm atitudine și să facem schimbările necesare și alegeri mai sănătoase, pentru că în preajma Lunii Noi în Fecioară, Universul ne aduce în față persoana sau oportunitatea potrivită de care va trebui să profităm. Înainte și după Luna Nouă, să fim atenți la ce anume am putea crea diferit, la cum putem fi în contact cu noi înșine si cu nevoile noastre. Să ne întrebăm: “Ce anume ne aduce împlinire și satisfacție personală si ce ne ajuta sa fim mai sănătoși?” 

Luna Nouă în Fecioară este și despre un nou mod de viață în general, fie că vorbim despre dietă, despre rutină zilnică în general, despre modul în care trăim sau despre alegerile pe care le facem în fiecare zi. Fecioara este adepta pașilor mici, a deciziilor gândite și analizate din aproape în aproape, decizii care generează și construiesc, ducând la rezultate durabile și sănătoase. 

Prin urmare, e un moment foarte bun să luăm niște decizii legate de modul în care ne trăim viața în fiecare zi. Să ne preocupe igiena  vieții și a muncii noastre și să fim atenți la cum ne putem îmbunătăți stilul de viață, calitatea vieții și sănătatea. Poate ca e momentul sa renunțam la anumite obiceiuri, sa ne revizuim programul zilnic, sa eliminam din viața noastră lucruri care nu sunt funcționale si utile. 

Luna Nouă în Fecioară este un spațiu de creație, de nou început, numai bun pentru meditație, contemplare a vieții noastre și pentru a face un pas într-o direcție nouă.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole