Marte în Balanță (27 August - 12 Octombrie 2023): Recunoaște adevărul despre ce nu funcționează în relații

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 20 august 2023, 4525 vizualizari

Planeta Marte reprezintă acțiunea și inițiativa. În Balanță, Marte este pe teritoriul relațiilor, așadar, în perioada 27 August - 12 Octombrie atenția noastră se va îndrepta către acele aspecte din relații care nu funcționează și care au nevoie sa fie îmbunătățite.

Deși în mod natural Marte acționează neînfricat pentru a-și atinge propriile scopuri, atunci când se află în Balanță, se simte presat să își echilibreze instinctele proprii de luptător cu drepturile și dorințele celorlalți. Din acest motiv, Marte în Balanță ne îndeamnă să facem ceea ce trebuie făcut, să schimbăm ceea ce avem de schimbat, să armonizăm ceea ce este de armonizat pentru a avea relații echilibrate. 

Fie că ne referim la modul în care relaționăm cu ceilalți, fie că vorbim la propriu despre relațiile noastre de parteneriat sau de cuplu, atenția noastră va fi în această zonă până pe 12 Octombrie

Sectorul relațiilor ne pune serios la treabă. Da, este posibil să fim ceva mai nehotărâți, să ne fie mai greu să luăm decizii pentru că Marte în Balanță ne aduce o lentoare în privința acțiunilor. Se manifestă cumva din energie feminină, este mai prudent, extrem de diplomat, extrem de atent, ca nu cumva să stârnească anumite conflicte. Însă, poate fi și agresiv din cauza neputinței de a coopera. 

De aceea, Marte în Balanță poate să scoată la suprafață ceea ce nu funcționează în relațiile noastre. Mai exact, ne poate arăta care sunt acele puncte slabe ale noastre în relații ce țin de abilitățile Balanței: cooperare, echidistanță, armonie și echilibru. Dacă nu știm să manifestăm aceste aspecte în relații, Marte în Balanță ni le pe pune pe masă pentru a ne ocupa de ele și pentru a le clarifica. 

Tranzitul lui Marte în Balanță este o invitație să ne uităm cu atenție la noi, la relațiile noastre, la ce schimbări avem de făcut pentru a ne așeza pe drumul potrivit.

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 Astro Shop

Cele mai noi articole