Mercur își reia mersul direct în Fecioară (15 Septembrie 2023): Răspunsuri și clarificări

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 12 septembrie 2023, 5874 vizualizari

Mercur revine în mers direct în Fecioară în data de 15 Septembrie. Ușor, ușor  mintea se clarifică, se limpezește, lucrurile încep să devină mai ușor de înțeles, găsim un sens chiar și provocărilor cu care ne-am confruntat în ultimele săptămâni.

Comunicarea dintre noi devine mai coerentă, mai specifică și mai consistentă. Ne găsim cuvintele potrivite mai ușor și reușim să transmitem un mesaj mai coerent. Și nu doar atât. Ceilalți ne înțeleg și ei mai bine și mai repede.

E un moment bun să integrăm și să sintetizăm toate revelațiile, cunoașterea și învățăturile din ultima vreme. Să înțelegem la ce ne-au folosit anumite experiențe, chiar dacă au fost de-a dreptul enervante.

Dacă în perioada 23 August - 15 Septembrie, cât timp Mercur a retrogradat în Fecioară, am întâmpinat fel de fel de blocaje în anumite domenii de viață, acum, odata cu reîntoarcerea lui Mercur în mers direct, capacitatea de înțelegere și soluționare se schimbă. 

După 15 Septembrie vom avea o mai mare claritate și înțelegere asupra problemelor cu care ne-am confruntat în perioada lui Mercur retrograd: întârzieri, amânări, neînțelegeri, situații tensionate și așa mai departe. Cu Mercur în mers direct se face lumină, lucrurile devin din ce în ce mai clare și mai ușor de înțeles și de aplicat. 

Mercur în mers direct în Fecioară ne oferă acel răspuns pe care îl așteptam de mai multă vreme, ne aduce soluții la unele probleme pe care nu le-am putut gestiona până acum. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole