Luna Plină în Berbec (29 Septembrie 2023). Compromisuri cu care nu mai putem trăi

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 26 septembrie 2023, 7765 vizualizari

În 29 Septembrie avem Lună Plină în Berbec. Această Lună Plină va fi una destul de furtunoasă, explozivă și chiar conflictuală. 

Deci mare atenție în preajma zilei de 29 Septembrie, pentru că multe uși vor fi trântite, dacă nu suntem atenți. Avem puțină răbdare în acele zile, tindem să exagerăm și suntem tentați să ne gândim doar la noi și la binele nostru. Suntem înclinați spre impulsivitate și agresivitate, mai ales în privința deciziilor pe care le putem lua în preajma fenomenului de Lună Plină în Berbec. 

Semnul Berbec poate fi plin de pasiune, dar uneori această pasiune poate fi dusă la extrem, astfel încât să iasă scântei. Fiind un semn de foc, Berbecul are un talent deosebit în a agita spiritele în jurul lui și uneori, ceea ce este în interiorul lui poate fi atât de intens si înflăcărat, încât ceilalți să simtă nevoia să se îndepărteze. E suficientă o scânteie care să-l aprindă și imediat se dezlănțuie. 

La Luna Plină în Berbec, Soarele și Marte se află în Balanță. E bine să fim atenți la posibilele manifestări distorsionate ale furiei. Așadar, dacă simțiți furie, este extrem de important să o recunoașteți, să o acceptați  și să o exprimați cât de sănătos puteți. Abia după ce trece valul furiei este recomandat să faceți alegeri. 

Fiți foarte atenți la emoțiile care pot să apără în preajma fenomenului de Lună Plină în Berbec. Pe de o parte această Lună Plină vine cu un plus de curaj, pentru că avem atât de multe lucruri bine ascunse în interiorul nostru care nu mai corespund cu cine suntem noi astăzi și pe care le-am tot negat, iar acum este momentul să le scoatem la suprafață. Sunt anumite compromisuri pe care acum le vedem clar și cu care nu mai putem trăi. Și cumva este bine că ies la suprafață aceste emoții, pentru că astfel se clarifică niște situații și se detensionează atmosfera. În plus, ne devine clar ce avem de făcut mai departe, ceea ce nu e puțin lucru. 

Este important să nu fim foarte aspri cu ceilalți, însă, dacă totuși se întâmplă asta și apare vreo explozie verbală sau emoțională înseamnă că era necesară. 

Să nu luăm decizii definitive și irevocabile în acele zile, pentru că e posibil să fim sub influența emoțiilor intense si, implicit, prinși în tipare de tot felul și mecanisme de apărare. Se recomandă ca în zilele de dinainte și după Luna Plină în Berbec să ne concentrăm pe curajul nostru, curaj pe care fie l-am uitat, fie nu l-am folosit așa cum se cuvine. Este o perioadă în care suntem conștienți de curajul cu care am fost înzestrați și este indicat să-l folosim pentru a da o direcție clară vieții noastre. 

Luna Plină în Berbec este despre cine suntem noi și ce ne dorim să facem, despre ce ne dorim să creăm mai departe. Devenim conștienți de locul în care ne aflăm și de locul în care vrem să ajungem. 

Este un moment de îndrăzneală, de încredere în propriile forțe. Luna Plină în Berbec este despre a cuteza sa mergem pe un drum nou, despre a face ceva diferit și despre a îmbrățișa oportunități și soluții noi. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----

 Astro Shop

Cele mai noi articole