Sezonul Balanței (23 Septembrie - 22 Octombrie): Negocierea și echilibrul, cheile succesului

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 19 septembrie 2023, 5795 vizualizari

Soarele se află în Balanță între 23 Septembrie și 22 Octombrie 2023. Intrarea Soarelui în Balanță coincide cu Echinocțiul de Toamnă. Este o perioadă în care va trebui să fim atenți la tot ceea ce avem de echilibrat în viețile noastre. Ori de câte ori avem de-a face cu energia Balanței, primul cuvânt care ne vine în minte este “echilibru”. 

Lecția noastră, cât timp Soarele se află în Balanță, este să întrupăm, să exersăm și să integrăm într-un mod cât mai echilibrat acele trăsături care țin de Balanță: diplomație, mediere, armonie. 

Începând cu 23 Septembrie, pentru fiecare dintre noi se deschide o perioadă în care vom căuta să restabilim armonia acolo unde lipsește. Conversațiile noastre cu ceilalți vor avea o altă abordare. Poate vom încerca să ascultăm mai mult și punctul de vedere al celuilalt, poate vom fi mai curioși în privința părerilor celorlalți și nu vom mai sta doar în propria minte, cu propriile păreri.

Când vorbim despre Balanță, vorbim despre a ne uita și la celălat, despre a ne manifesta curiozitatea în ceea ce îi privește pe cei de lângă noi, ce au să ne transmită, să ne spună sau să ne învețe. 

Între 23 Septembrie și 22 Octombrie, cât timp Soarele este în Balanță vorbim despre o perioadă foarte intensă de negocieri. În sezonul Balanței, negocierea va fi cuvântul de ordine. Ori de câte ori vedeți că ceva nu funcționează în viața voastră sau în relațiile voastre, puneți-vă întrebarea: “ Ce și cum pot negocia aici pentru a restabili armonia?”

Balanța nu este despre a trânti ușa și a pleca. Nu este nici despre a ne închide în interiorul nostru, în lumea noastră și a ne deconecta, ci este despre a găsi o cale de mijloc. Semnul Balanței ne învață cum să cooperăm, cum să creăm relații armonioase sau, de ce nu, cum să trăim elegant. 

Atenție însă la compromisurile pe care suntem tentați să le facem și care ne iau din energie. Pentru că cel mai mare risc atunci când suntem pe teritoriul Balanței este acela de a renunța la noi de dragul liniștii și al armoniei. Posibil să fim tentați să acceptăm voia celorlalți doar pentru a avea parte de liniște și pace, trecând cu vederea nevoile proprii. 

Cu Soarele în Balanță este important să fim deschiși către parteneriate noi, către colaborări, către a ne adăuga valoare unii, celorlalți. Balanța nu este despre a funcționa, despre a trăi și despre a găsi soluții de unul singur ci este despre a împărtăși, despre a merge împreună și despre a ne extinde activitatea.

Până pe 22 Octombrie este posibil să apară noi propuneri de afaceri, noi parteneriate sau colaborări, care vin prin intermediul celorlalți. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole