Luna Plină în Pești (31 August 2023): Care sunt nevoile sufletului?

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 21 august 2023, 9599 vizualizari

Pe 31 August avem Lună Plină în Pești. Este a doua Lună Plină din August, prima a fost pe 1 August. Cu Luna Plină în Pești se schimbă registrul, lucrurile se simt mai mult la nivel subtil și mai puțin la nivel logic. În 31 August, Luna se va afla în Pești și Soarele în Fecioară, formând un dans al luminii cu cele două semne aflate în opoziție.

Cu două zile înainte de aspectul de Lună Plină în Pești și două zile după, sensibilitatea noastră va fi foarte crescută. Ca de obicei când e Lună Plină în Pești, ne putem aștepta la mai multă sensibilitate și emotivitate. De aceea este important să ne protejăm cât mai bine din punct de vedere energetic și, de fapt, să nu uităm să ne încarcăm. Modul cel mai bun în care o putem face este de la Mama Pământ și direct de la Sursă

Există posibilitatea să fim afectati cu tot felul de energii provenite din spațiul colectiv. Putem prelua sau putem intra foarte ușor în rezonanță cu experiențe, drame, povești colective, care ajung la noi pe căi subtile. La nivel de subconștient suntem mult mai deschiși în perioadele în care energia Peștilor este activată. Așadar se recomandă o atenție sporită în privința propriului spațiu, a energiei noastre, a limitelor noastre. Ne putem transforma foarte ușor în salvatorii celorlalți, consumând astfel mai multe resurse decât avem disponibile. 

Luna Plină în Pești reprezintă momentul potrivit de ancorare la energiile Universului, la acele frecvențe subtile foarte înalte. Pentru aceia dintre noi care au câmpul energetic suficient de deschis (fie prin lucrul cu sine, fie nativ), fenomenul de Lună Plină în Pești poate fi un moment de grație Divină, un moment de conștientizare a iubirii Universale. Vorbim despre o trăire plenară la nivel interior a compasiunii la nivel colectiv. 

Cu Luna Plină în Pești dispar granițele, dispare separarea și putem experimenta un sentiment de uniune cu toți semenii noștri. Practic acel Univers nevăzut, imperceptibil la nivel conștient, devine vizibil în lumea aceasta pe care noi o experimentăm aici pe Pământ. 

Este o perioadă în care visele pot fi extrem de puternice și de grăitoare.Dar si visurile.  Ni se pot dezvălui pașii pe care trebuie să-i urmăm, în anumite experiențe și situații de viață la care nu am avut soluții până acum. Luna Plină în Pești ne ajută să primim ghidare Divină, să fim în acord cu Sinele nostru, cu Sufletul nostru și cu Universul. 

În preajma fenomenului de Lună Plină în Pești se recomandă să ne creăm un spațiu doar pentru noi, să ne purificăm energia, să medităm și să-i cerem sufletului nostru să ne arate de ce anume are nevoie. Care este pasul următor? Ce trebuie să facem în continuare? Să fim atenți la toate acele informații subtile care vin de la nivel de suflet.

Putem să ne folosim de orice practică ce ne aduce în contact cu sufletul nostru (curățarea spațiului cu tămâie sau Palosanto, meditație, dans, muzică, plimbări pe lângă apă, băi prelungite cu uleiuri esențiale). Este important să dăm curs impulsurilor artistice precum pictură, scris sau orice altă acțiune ce ne poate aduce inspirație. 

În perioada de Lună Plină în Pești vorbim despre purificare la nivel energetic și spiritual. Ultimul eveniment al lunii August aduce o curățare profundă a câmpului energetic. Aduce inspirație Divină, chiar și pentru aceia dintre noi care suntem mai ancorați în realitate și în logică. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole