Soare în Fecioară ( 23 August - 22 Septembrie 2023): Echilibru între minte, trup și suflet 

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 16 august 2023, 7380 vizualizari

Ziua de 23 August este o zi  puternică, pentru că, Soarele intră în Fecioară și Mercur își începe retrogradarea tot în Fecioară. Practic, se schimbă energia și prioritățile noastre capătă mai multă putere, cu atâtea forțe prezente pe teritoriul Fecioarei. 

Despre energia Fecioarei se pot spune foarte multe, fiind vorba despre o zodie căreia i s-au pus în cârcă: atenția la detalii, criticismul și ordinea. Cu Soarele în Fecioară, vorbim despre a ne pune în ordine anumite aspecte din viețile noastre. 

Soarele în Fecioară ne atrage atenția asupra detaliilor și ne invită să ne uităm la cum putem face lucrurile cu pași mărunți, dar siguri. Cumva, devenim preocupați de aspecte ce țin de consecvență și hărnicie. De calitate înaintea cantității. Fecioara trezește în noi acel loc din care putem perfecționa orice aspect al vieții noastre.

Cu Soarele în Fecioară suntem mai atenți și mai disciplinați, nu doar în aspectele ce țin de muncă. Focusul va fi și în zona sănătății și a rutinei zilnice. Ne îndreptăm atenția către propriul corp și către starea noastră de sănătate. Ne orientăm din ce în ce mai mult spre a găsi un echilibru între corp, minte și suflet. 

Perioada cuprinsă între 23 August și 22 Septembrie, cât timp Soarele este în Fecioară este excelentă pentru a începe un regim de detoxifiere. Orice demers care se adresează corpului și prin care ne putem îmbunătăți sănătatea și vitalitatea este binevenit. Este o perioadă benefică în care putem identifica cei mai potriviți terapeuți pentru noi. Găsim remedii alternative, devenim atenți și preocupați de starea noastră de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional. Este posibil să fi avut aceste remedii la îndemână, însă ne-au scăpat din vedere. Cu Soarele în Fecioară ne orientăm către noi înșine, către starea noastră de sănătate fizică și emoțională. Fie că alegem să facem terapie, să ne facem analizele medicale sau să luăm suplimente alimentare, Fecioara ne susține în orice demers legat de armonizarea aspectelor ce țin de corp, minte și suflet. 

Cu Soarele în Fecioară avem mai multe șanse de reușită în orice demers pe care îl începem, deoarece vom avea mai multă disciplină și orientare către rezultate. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole