Jupiter retrograd în Taur (4 Septembrie - 31 Decembrie 2023): Revizuirea atitudinii față de resurse

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 04 septembrie 2023, 9581 vizualizari

Jupiter și-a început în Septembrie, mișcarea retrogradă în Taur și va retrograda în acest semn până în 31 Decembrie 2023.

Jupiter retrograd în Taur ne invită să ne revizuim atitudinea față de tot ceea ce înseamnă resurse, confort, plăceri, abundență și prosperitate. Este o perioadă excelentă în care ne putem pune la punct în privința acestor aspecte, revizuindu-le.

Toate convingerile noastre despre bani, abundență și prosperitate vor fi reevaluate și regândite pe perioada retrogradării lui Jupiter în Taur. Sau cel putin ar fi de preferat să facem asta.

Jupiter este planeta care guvernează expansiunea, evoluția, credințele și filozofia de viață. Până pe 31 Decembrie, filozofia noastră de viață va fi revizuită, regândită, schimbată pe alocuri. Acest tranzit ne invită să identificăm cauzele din spatele reușitelor si nereușitelor noastre. Avem șansa de a găsi cauza pentru tot ceea ce avem sau nu avem în viețile noastre. 

Pe perioada retrogradării lui Jupiter în Taur ne putem adresa următoarele întrebări: Ce cred eu despre asta? Ce gândesc eu în legătură cu aceasta situație? Ce credinte am împrumutat de la ceilalți? Ce puncte de vedere și ce teorii îmbrățișez eu în unele privințe? 

Uneori avem teorii foarte frumos împachetate, unele chiar spirituale și filozofice despre lucruri, dar s-ar putea ca ele chiar să nu mai  funcționeze în acest moment, să nu ne mai susțină sau să nu mai fie suficiente. 

S-ar putea chiar să ne oprească să manifestăm ceea ce ne dorim. Așadar, dacă sunt aspecte de care nu suntem multumiți este important să ne revizuim convingerile și filozofiile personale despre acestea. 

Jupiter retrograd în Taur ne testează și în același timp ne invită să privim viața dintr-un punct de vedere sustenabil. Jupiter retrograd în Taur ne va întreba care lucruri, proiecte sau activități sunt cu adevărat sustenabile în viața noastră? Ce merită și ce nu merită investiția noastră de timp, de bani sau de alte resurse? Pe ce are sens să cheltuim și pe ce nu, ce este cu adevărat valoros pentru noi și ce nu? 

Până pe 31 Decembrie 2023 suntem invitați să facem un bilanț și să ne dăm seama dacă am risipit resurse inutil și dacă da, să ne revizuim atitudinea. 

Ar fi cazul să ne restrângem puțin zona asta de cheltuieli și să ne uităm mai bine la ce este cu adevărat valoros pentru noi. Jupiter retrograd în Taur este despre revizia tehnică a credințelor și convingerilor noastre personale, mai ales în direcția finanțelor, confortului și a stabilității în toate sensurile. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
 


Astro Shop

Cele mai noi articole