Venus în Capricorn (23 Ianuarie - 16 Februarie): Standarde înalte în relații

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 19 ianuarie 2024, 3416 vizualizari

Venus intră în Capricorn pe 23 Ianuarie și aduce mai multă seriozitate în privința relațiilor, a confortului și a plăcerilor. Cu Venus în Capricorn se schimbă modul în care ne manifestăm sentimentele unii față de ceilalți.

Între 23 Ianuarie și 16 Februarie, cât timp Venus se află în Capricorn devenim mai pretențioși și mai selectivi și nu ne mai manifestăm afecțiunea față de oricine. Pentru că standardele noastre în relații sunt foarte înalte pe perioada acestui tranzit.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Cu Venus în Capricorn suntem preocupați de administrarea resurselor de orice fel, de propriul confort și de modul în care alegem să ne cheltuim banii. Vom fi tentați să investim doar în lucruri de calitate pentru că semnul Capricornului pune calitatea înaintea calității. Nu mai investim așa în orice, ci în lucruri de foarte bună calitate, iar intervalul cuprins între 23 Ianuarie și 16 Februarie reprezintă o perioadă potrivită pentru a ne revizui standardele. Suntem mai atenți pe ce dăm banii, evaluăm dacă merită sau nu merită investiția respectivă.

Venus în Capricorn vizează și câștigurile care ni se cuvin. Devenim mai conștienți de valoarea noastră personală, de câștigurile noastre și de munca noastră în general. Poate vom realiza că poziția pe care o ocupăm nu ne mai mulțumește, sau că nu câștigăm atât cât ni se cuvine și va trebui să facem anumite demersuri în acest sens.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

E posibil să realizăm că ne putem administra mai bine finanțele și relațiile, atât cele afective cât și cele profesionale. Venus în Capricorn vizează parteneriatele, în special cele profesionale și contractuale. Pragmatismul și luciditatea vor fi foarte prezente pe perioada tranzitului lui Venus în Capricorn. Contribuția fiecăruia va fi pusă sub lupă. Ne vom întreba: “Cât de rentabile sunt relațiile noastre, cu ce contribuie fiecare pentru ca lucrurile să funcționeze?”. Nu ne putem aștepta la momente foarte romantice pentru că Venus în Capricorn este despre pragmatism și claritate, nicidecum despre romantism.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Este o perioadă excelentă să discutăm și să stabilim, privind la rece, niște coordonate relaționale după care funcționăm. Să vedem clar ce funcționează și ce nu funcționează pentru noi, în relațiile noastre. Să verificăm dacă relațiile pe care le avem sunt pe termen lung și dacă toți cei implicați privesc în aceeași direcție.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole