Ai încredere în GENIUL tău! Soare în Vărsător (20 Ianuarie - 19 Februarie)

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 11 ianuarie 2024, 3502 vizualizari

Pe 20 Ianuarie, Soarele intră în Vărsător și vom simți trecerea de la energia așezată, ceva mai statică și organizată a pământului, la energia dinamică și agitată a aerului. 

Combinația Soare - Pluto în Vărsător (da, Soarele este urmat de Pluto, la câteva ore, în Vărsător) se va resimți destul de intens pentru noi toți. Vom percepe schimbări începând de la calitatea somnului până la modul în care gândurile se vor învârti prin mintea noastră. Ne vin tot felul de idei, ni se schimbă brusc percepțiile, apar soluții din senin la niște situații care poate au trenat luni sau ani de zile. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Vărsătorul întotdeauna vine cu o altă cale, o altă abordare pe care nu suntem capabili să o vedem. Practic, Vărsătorii reprezintă acea fabrică de idei și soluții pe care nu le găsim altundeva. Ce este fascinat la energia Vărsătorului este faptul că ideile ne vin de unde nu ne așteptăm chiar în momentul conversației.  

Energia Vărsătorului nu este ușor de înțeles, însă dacă o acceptăm, o asimilăm și încercăm să dansăm cu ea într-un fel sau altul, avem acces la geniul interior.

Vărsătorul, de regulă este mereu cu un pas înainte, șochează, surprinde și aduce treziri ale constiintei. N-are  nicio legătură cu confortul sau cu previzibilul și poate fi înfricoșător uneori să nu știi la ce să te aștepți. Semnul Vărsătorului, reacțiile și manifestarile lui nu sunt deloc ușor de încadrat sau de anticipat.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Dacă reușim să acceptăm această energie a geniului, a surprizei, și să o privim exact așa cum este, ne putem bucura de beneficiile ei pentru că ne aduce soluțiile cele mai potrivite exact în momentul în care avem nevoie de ele, nu înainte. 

Cât timp Soarele se află în Vărsător (20 Ianuarie - 19 Februarie), nu putem controla sau anticipa mare lucru, trebuie să avem suficientă încredere în noi și în geniul nostru, în viața, în momentul prezent și în inspirația noastră.

Pentru că fix în momentul în care avem nevoie, vine ideea, vine revelația, vine soluția sau... apare Vărsătorul de care aveam nevoie. 

Este important să avem încredere că în momentul în care va fi nevoie de o soluție, ea va apărea. Pe teritoriul Vărsătorului de cele mai multe ori solutiiile vin în ultimul moment, cand nici nu mai speram.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Odată cu intrarea Soarelui în Vărsător va trebui să ne antrenăm în a avea încredere în geniul nostru, în Univers și în inteligența supremă universală. Să fim conștienți că există ceva mai mare decât noi, există un loc din care ne descărcăm toate informațiile de care avem nevoie atunci când avem nevoie

Schimbarea de energie adusă de sezonul Vărsătorului îi va scoate  din zona de confort pe aceia dintre noi care vor să știe dinainte totul, să aibă soluțiile și rezolvările și să dețină controlul. Pentru cei care au pretenția ca toate lucrurile să fie așezate și sub control, energia Vărsătorului se va resimți destul de intens. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Asta fac si Vărsătorii din preajma/viata noastră, nu-i așa? Ne antrenează să acceptăm că nimic nu e sub control și că nimeni nu poate fi controlat. Pe Vărsător, când ai senzația că l-ai prins și că îl poți controla, fix atunci vine cu o surpriză, se razgandeste sau schimba directia. 

Soarele în Vărsător ne învață cum se trăiește în această energie a necunoscutului, a surprizei și a lipsei totale de control. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole