Alege-ți un SCOP! Luna Nouă în Capricorn (11 Ianuarie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 06 ianuarie 2024, 7723 vizualizari

Luna Nouă în Capricorn din 11 Ianuarie este un eveniment astrologic foarte special, în primul rând pentru că este ultima Lună Nouă care se formează alături de Pluton în semnul Capricorn. În zilele premergătoare fenomenului de Lună Plină se recomandă atenție în privința mesajelor și a semnalelor pe care le primim. 

Din perspectivă numerologică 11/1 simbolizează speranța și ghidarea pentru aceia dintre noi care doresc să manifeste lucruri importante. Totodată 11/1 ne încurajează să ne accesăm puterea interioară și să avem încredere în capacitatea noastră de manifestare. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Atât ziua de 11/1 cât si fenomenul de Lună Nouă reprezintă un nou început. Luna Nouă în Capricorn marchează încheierea unei etape și începutul uneia noi. Așadar, în preajma zilei de 11 Ianuarie este posibil să avem niște revelații semnificative legate de finaluri și noi începuturi. Aceste finaluri și începuturi pot avea legătură cu autoritatea, pentru că atunci când vorbim despre Capricorn ne referim la autoritate, la profesie, carieră și aspecte ce țin de asumarea responsabilității. 

Luna Nouă în Capricorn ne îndeamnă să privim și în sufletul nostru la acele emoții și sentimente care ne fac să ne dorim să pășim pe alte căi. Poate că e momentul unui început într-o altă direcție sau poate ar fi bine să dăm ascultare unei chemări a sufletului nostru spre alte zări și spre alte experiențe. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Atenție, pentru că ceea ce ni se arată acum este pe termen lung, pentru următorii ani. Este important să ne asumăm un angajament interior și restul se va întâmpla de la sine în următoarele zile, luni sau ani. 

În preajma zilei de 11 Ianuarie este recomandat să ne uităm, asadar, către acel angajament interior pentru noi și pentru viața noastră. Ni se poate arăta o nouă direcție, o nouă cale, o nouă treaptă de ascensiune și de creștere personală. Este despre a ne parcurge călătoria într-un sens ascendent. Să adăugăm câte o treaptă nouă, câte o etapă nouă pentru a ne atinge potențialul. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Lecția pe care o avem de învățat de la Capricorn este determinarea de a ne atinge obiectivele, indiferent de costuri, sacrificii, efort depus sau energie consumată. Să privim către acel vis la care ne dorim să ajungem, ce vrem să creăm, care este miza noastră și ce e necesar să facem sau să fim pentru a ajunge acolo. Care este piscul spre care ne îndreptăm?

Luna Nouă în Capricorn ne oferă o viziune despre scopul nostru pe termen lung despre ceea ce ne dorim cu adevărat de la viața noastră si ce vrem să realizăm. 

Întrebările la care ar trebui să reflectăm în preajma datei de 11 Ianuarie sunt următoarele: Ce vreau să fac cu viața mea? Cărui scop vreau să o dedic? Care este elementul de bază al vieții mele? Care este coloana vertebrală a existenței mele? 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Deci, această Lună Nouă s-ar putea să ne aducă niște răspunsuri, niște indicii despre acest nou început sau nou drum pe care pășim. Este important să investim toată energia, toată esența fiintei și toată munca noastră de până acum pentru a ne împlini calea sufletului. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole